Katrien Verdyck (midden) is een crowdfunding gestart voor haar zus Liesbeth (links naast haar), haar schoonbroer Christophe (links) en hun zoontje Noël (op de schoot van papa Christophe). Rechts: de ouders van Katrien en Liesbeth
Volledig scherm
PREMIUM
Katrien Verdyck (midden) is een crowdfunding gestart voor haar zus Liesbeth (links naast haar), haar schoonbroer Christophe (links) en hun zoontje Noël (op de schoot van papa Christophe). Rechts: de ouders van Katrien en Liesbeth © RV

Katrien lanceert geldinzameling voor haar zus na woningbrand: “Met hun spaarcentjes waren ze huis net aan het renoveren”

Stabroek/HoveHet noodlot sloeg zaterdag toe op de Sterrehoevelaan in Stabroek. In de rijwoning van Liesbeth Verdyck (36) brak brand uit, terwijl zij met haar gezin op het schoolfeest was. Het hevige vuur raakte snel onder controle. Al is de rookschade groot. Daarom heeft Liesbeths zus Katrien (31) uit Hove een crowdfunding opgestart. 

  1. De ZOO, Casa Blanca of minigolf: ontdek hier onze 7 zomervakantietips voor de regio Antwerpen
    PREMIUM
    Regio Antwerpen

    De ZOO, Casa Blanca of minigolf: ontdek hier onze 7 zomervakan­tie­tips voor de regio Antwerpen

    Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen, hebben wij alvast zeven leuke tips opgelijst in de regio Antwerpen. Van de ZOO van Antwerpen tot een optreden van Samson en Marie op Casa Blanca in Hemiksem: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.