De ploeg van Elise: de U15 van de Hoevenen Korfbal Club
Volledig scherm
De ploeg van Elise: de U15 van de Hoevenen Korfbal Club © RV

Jonge korfbalster slaakt noodkreet: “Neem ons alstublieft onze sport niet af”

StabroekDe 13-jarige Elise Steurs uit Stabroek heeft donderdag een mail geschreven naar onder meer premier Alexander De Croo en Vlaams minister-president Jan Jambon. Daarin vraagt de speelster van Hoevenen Korfbal Club om sporten zolang mogelijk buiten schot te houden. “Ik heb die ontspanning echt nodig!”

 1. Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”
  ANTWERPEN

  Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”

  Van de planken naar de keuken. Voortaan staan acteurskoppel Filip Peeters en An Miller met hun dochters élke zaterdagmiddag aan de Bourlaschouwburg in Antwerpen om hun intussen befaamde tarte tatins te verkopen. “Het is nog wat koffiedik kijken welke van onze voorstellingen kunnen doorgaan de komende tijd, dus is het fijn dat we onze energie hier collectief in kwijt kunnen.”
 2. Onze tips voor het weekend: spot vreemde vogels en doe als een ijsbeer
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Onze tips voor het weekend: spot vreemde vogels en doe als een ijsbeer

  Een weekend is maar zo grijs en kil als je het zelf maakt. Zo kan je je in vuur en vlam laten zetten door vreemde vogels in Mechelen of een nostalgische duik maken in Den Ouwen Dok. Warm krijg je het vast ook van een sportieve uitdaging in Klein-Brabant. Wie toch liever binnen blijft, kan altijd doen zoals de Oostenrijkse ambassadeur. Dit zijn onze tips voor het weekend van 15 en 16 januari.
 3. “Films uit mijn jeugd spoken nog altijd rond in mijn geheugen”: Ben Segers en Naomi Janssens stellen programma jeugdfilmfestival JEF voor
  ANTWERPEN

  “Films uit mijn jeugd spoken nog altijd rond in mijn geheugen”: Ben Segers en Naomi Janssens stellen programma jeugdfilm­fes­ti­val JEF voor

  Acteurs Ben Segers en Naomi Janssens kunnen zich voortaan peter en meter noemen van de 34ste editie van het JEF jeugdfilmfestival dat zich in de krokusvakantie over heel Vlaanderen voordoet. De aftrap wordt gegeven in Kinepolis Antwerpen maar je zal ook in Lumière, Cartoons, De Cinema, Cinema Rix en CC De Kern kunnen genieten van film.