Selena Ali met Lee, ondertussen een ferme kater van vijf kilogram.
Volledig scherm
PREMIUM
Selena Ali met Lee, ondertussen een ferme kater van vijf kilogram. © Klaas De Scheirder

INTERVIEW. Het baasje van katje Lee, één jaar na de rechtszaak: “Alle criticasters die zeiden dat ik de volksgezondheid in gevaar heb gebracht: ze hebben ongelijk gekregen”

StabroekHet bekendste katje van Vlaanderen is, een jaar nadat de rechtbank oordeelde dat het dier geen euthanasie moest krijgen, een flinke kater geworden. Wat is er van Lee en baasje Selena Ali (24) uit Stabroek geworden? Een uitgebreide babbel. “Plots moest ik praten voor tien camera’s. Ik ben daar heel mondig door geworden", vertelt Selena, die zaterdag in de finale van Miss Exclusive staat.

 1. De favoriete plekjes in de Kempen van Bartel Van Riet: “Van de natuur genieten en achteraf een biertje, zalig!”
  PREMIUM
  Grobbendonk

  De favoriete plekjes in de Kempen van Bartel Van Riet: “Van de natuur genieten en achteraf een biertje, zalig!”

  Daar is de lente, daar is de zon. Ahnee, daar is de herfst, daar is de regen... En toch is dit seizoen zonder enige twijfel een prachtig moment om de Kempense natuur te ontdekken. Wij gingen samen met Grobbendonkenaar en natuurliefhebber van de zuiverste soort Bartel Van Riet (40) op zoek naar mooie, groene pareltjes om te ontdekken in de regio. Achteraf een lekker biertje als afsluiter van een heerlijke uitstap in de gezonde buitenlucht? “Na zo'n tocht is dat meer dan verdiend.”
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.