De grootste verrassing voor Jorre was een ontmoeting op Beerschot met zijn lievelingsspeler Raphael Holzhauser (midden aan rolstoel). Linksboven: trainer Ivan, rechtsboven: trainer Bart. Rechtsonder: Kristof Franssens (Jorres papa) met zijn zonen Jorre en Ferre (uiterst rechts). Ook Barts kinderen Celle en Cas waren erbij.
Volledig scherm
PREMIUM
De grootste verrassing voor Jorre was een ontmoeting op Beerschot met zijn lievelingsspeler Raphael Holzhauser (midden aan rolstoel). Linksboven: trainer Ivan, rechtsboven: trainer Bart. Rechtsonder: Kristof Franssens (Jorres papa) met zijn zonen Jorre en Ferre (uiterst rechts). Ook Barts kinderen Celle en Cas waren erbij. © Klaas De Scheirder

Hartelijk ontvangst op Beerschot vormt afsluiter van fietstocht langs alle voetbalstadions eerste klasse: “De verrassingen bleven maar komen”

Antwerpen/StabroekVoetbaltrainers Ivan Van De Pas (40) en Bart Vanhees (40) van KSK Nieuw Stabroek hebben dinsdag hun fietstoer van 950 kilometer langs alle voetbalstadions van de eerste klasse voltooid. De sponsortocht voor Jorre (8), die door een heupaandoening (ziekte van Perthes) een tijdlang out is, bracht een elektrische bakfiets op. Al was voor de jonge Beerschotsupporter de ontmoeting met zijn lievelingsvoetballer Raphael Holzhauser op ‘t Kiel - de laatste stop - minstens even veel waard. 

 1. Trainers fietsen langs alle voetbalstadions van eerste klasse om ziek spelertje te steunen: “Beerschot heeft alvast verrassing in petto”
  Stabroek

  Trainers fietsen langs alle voetbalsta­di­ons van eerste klasse om ziek spelertje te steunen: “Beerschot heeft alvast verrassing in petto”

  De energieke Jorre Franssens (8) uit Stabroek is een fanatiek voetballer. Door een heupaandoening (ziekte van Perthes) mag hij minstens tot het einde van dit jaar zijn lievelingssport niet meer uitoefenen. Om hem een hart onder de riem te steken, fietsen zijn twee trainers Ivan Van De Pas (39) en Bart Vanhees (40) van KSK Nieuw Stabroek in april langs alle stadions van de hoogste Belgische voetbalklasse. Met het sponsorgeld hopen ze een bakfiets te kunnen kopen voor hun goalgetter, zodat hij in zijn rolstoel toch nog uitstapjes met de fiets kan maken met zijn familie.
 1. Zo verliep eerste sluitingsavond van de cafés: drukte om 22 uur
  Play

  Zo verliep eerste sluitings­avond van de cafés: drukte om 22 uur

 2. Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flageyplein
  Play

  Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flagey­plein