Michel Vandenbosch vraagt minister Ducarme de beslissing om het katje Lee te euthanaseren, te herroepen.
Volledig scherm
Michel Vandenbosch vraagt minister Ducarme de beslissing om het katje Lee te euthanaseren, te herroepen. © RV/Photonews

GAIA-kopman springt in de bres voor Lee: “Minister, ik vraag u het katje te sparen”

Het euthanasiebevel van het Federaal Agentschap voor Voedselveiligheid (FAVV) voor katje Lee, dat door Selena Ali (23) uit Stabroek geadopteerd werd vanuit Peru, heeft al heel wat stof doen opwaaien. Naast minister Ben Weyts vraagt nu ook voorzitter van GAIA Michel Vandenbosch om de straatkat geen spuitje te geven. De dierenrechtenorganisatie startte een campagne. 

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Baasje van Lee reageert op politie-inval: “Ik ga niet zeggen waar het katje is”
  PREMIUM

  Baasje van Lee reageert op politie-in­val: “Ik ga niet zeggen waar het katje is”

  De studente Selena Ali (23) uit Stabroek heeft gereageerd op de inval van de politie in haar ouderlijke woning afgelopen dinsdagnamiddag. Voor haar was het erg schrikken toen de politieagenten in opdracht van het Federaal Agentschap voor Voedselveiligheid (FAVV) voor haar deur stonden. Hoewel Selena een straf boven het hoofd hangt, is ze niet bereid toe te geven. En voor minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) is de reactie van het FAVV buiten proportie.
 3. Actie om straatkat Lee van dood te redden: al 20.000 handtekeningen en steun minister
  PREMIUM

  Actie om straatkat Lee van dood te redden: al 20.000 handteke­nin­gen en steun minister

  Het euthanasiebevel van het Federaal Agentschap voor Voedselveiligheid (FAVV) voor straatkat Lee heeft al heel wat stof doen opwaaien. De petitie om het katje te redden overschreed maandagavond de kaap van 20.000 handtekeningen, en ook Vlaams minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) wil het dier eveneens sparen. Die poes werd door de Stabroekse student Selena Ali (23) in april uit Peru meegenomen, maar moet nu een dodelijk spuitje krijgen omdat er een kleine kans bestaat dat ze besmet is met hondsdolheid.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.