Ella (5) uit het derde kleuterklasje is alvast blij met de nieuwe handreinigingsautomaat 'Mr Probi'
Volledig scherm
Ella (5) uit het derde kleuterklasje is alvast blij met de nieuwe handreinigingsautomaat 'Mr Probi' © emz

Automaat met handspray vermijdt natte mouwen: “Nu hebben we geen kou meer in onze klas”

StabroekDikwijls de handen moeten wassen leidt bij kleuters en jonge kinderen vaak tot natte mouwen, met kou in de goed geventileerde klas tot gevolg. Daar heeft gemeentelijke basisschool De Rekke in Hoevenen (Stabroek) een oplossing voor gevonden. De school heeft sinds maandag drie reinigingsautomaten met telkens drie dispensers van natuurlijke handspray in gebruik genomen.

 1. Tattoo Freedom is klaar met opbouw van hondenasiel in Bosnië: “In april keren we terug”
  Mechelen

  Tattoo Freedom is klaar met opbouw van honden­asiel in Bosnië: “In april keren we terug”

  Tattoo Freedom uit Mechelen is klaar met de opbouw van het hondenasiel in het Bosnische Novo Brcko. De tattooshop tatoeëerde begin dit jaar 24 uur lang om geld in het laatje te brengen voor het goede doel. Om en bij de 5.000 euro werd er ingezameld. Daarnaast werden er nog twee eetdagen georganiseerd in Duffel. Deze maand trokken een tiental collega’s van de Freedom Clan naar Bosnië om aan de werken te beginnen. “Ondertussen zijn deze werken afgerond. Er is momenteel ruimte voor een 18-tal honden een een ruime uitloop. In april 2023 keren we terug naar het asiel om enkele uitbreidingswerken te doen. Het zal dan drie keer zo groot worden. Nogmaals onze dank aan de vele mensen die ons hebben ondersteunt en dit mogelijk hebben gemaakt”, aldus zaakvoerder van Tattoo Freedom Marc Willems.
 2. Van Kasteel d’Ursel tot de Vlaaikensgang: op deze 7 locaties in de provincie Antwerpen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Van Kasteel d’Ursel tot de Vlaaikens­gang: op deze 7 locaties in de provincie Antwerpen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een leuke locatie om foto’s te nemen van je aanstaande en jezelf? Wij helpen je alvast op weg met 7 locaties voor trouwfoto’s in de provincie Antwerpen. Van Kasteel d’Ursel in Hingene tot de Vlaaikensgang in Antwerpen: hier leg je de mooiste dag van je leven vast op de gevoelige plaat.