Volledig scherm
© Geert De Rycke

Tijdelijke bewindvoerder aangesteld bij Sporting Lokeren

Sporting LokerenDe rechtbank van Koophandel heeft een bewindvoerder aangesteld bij Sporting Lokeren, dat heeft voorzitter Louis de Vries aan onze redactie bevestigd. De bewindvoerder zal het geld en de goederen van de club nu beheren. Lokeren betaalde afgelopen dinsdag zijn bondsschulden af, maar dat was het minste van hun zorgen. Als de club niet heel snel wordt overgenomen, is ze failliet.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”