Volledig scherm
© Geert De Rycke

Tijdelijke bewindvoerder aangesteld bij Sporting Lokeren

Sporting LokerenDe rechtbank van Koophandel heeft een bewindvoerder aangesteld bij Sporting Lokeren, dat heeft voorzitter Louis de Vries aan onze redactie bevestigd. De bewindvoerder zal het geld en de goederen van de club nu beheren. Lokeren betaalde afgelopen dinsdag zijn bondsschulden af, maar dat was het minste van hun zorgen. Als de club niet heel snel wordt overgenomen, is ze failliet.

 1. Geen faillissement of corona kan terreinverzorger Lorenzo weghouden van Daknamstadion: “Dit gras verzorgen werkt bijna therapeutisch”
  PREMIUM

  Geen faillisse­ment of corona kan terreinver­zor­ger Lorenzo weghouden van Daknamsta­di­on: “Dit gras verzorgen werkt bijna therapeu­tisch”

  Als KSC Lokeren – Temse straks haar eerste thuismatch speelt in het Daknamstadion zal dat gebeuren op een perfecte grasmat. Met dank aan huisbewaarder en terreinverzorger Lorenzo Verschraegen (54) die ook na het kapseizen van Sporting Lokeren aan de slag kan blijven dankzij een regeling met de stad Lokeren. “Mijn telefoonabonnement werd afgesloten en we zaten bijna zonder elektriciteit, maar aan stoppen heb ik nooit gedacht.”
 1. 'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League
  Play

  'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League

 2. Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"
  Play

  Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"