Louis de Vries gooit de handdoek in de ring.
Volledig scherm
Louis de Vries gooit de handdoek in de ring. © BELGA

Sporting Lokeren failliet verklaard - De Vries: “Ik zit diep in de put”

De ondernemingsrechtbank van Dendermonde heeft Sporting Lokeren failliet verklaard. Dat heeft onze redactie vernomen uit betrouwbare bron. De club uit 1B tekent geen beroep aan. Het einde van een tijdperk.

8 reacties

 • gaston holmgren

  2 jaar geleden
  De schuld op 1 man afschuiven is niet zo moeilijk. Beloftes van overnemers / sponsors niet nagekomen... Welke sponsor haakt niet af als die ploeg hopeloos laatste staat. Vooruitzichten? Niet veel. Waar waren de spelers tijdens het seizoen? Wiens schuld was het dan? Trainers? Dat waren er wel 2 goede. Zij hebben LDV ook in de steek gelaten aan de onderhandeling tafel..
 • Theo Marsé

  2 jaar geleden
  Stekene geen optie? Opstarten vanuit 3 amateurs.
 • Ilse Meskens

  2 jaar geleden
  Een club overnemen met een inbreng van 0 euro . Het gerecht zou deze faling eens goed moeten onderzoeken en Louis laten opdraaien voor zijn fouten .
 • Eric Berckmans

  2 jaar geleden
  Haal nog wat buitenlandse spelers binnen voor enkele honderdduizenden euro's en ze zullen 100% zeker failliet gaan ,er zullen er nog wel volgen .Speel met eigen jeugd en geef ze voldoende ondersteuning en je kan een goede ploeg opbouwen en vooral een betaalbare .
 • Geert Van Laecke

  2 jaar geleden
  Bijzonder jammer voor een mooie traditieclub met een mooie historiek. Sterkte aan de supporters vanwege een Club-supporter uit het nabije Lochristi.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.