Louis de Vries gooit de handdoek in de ring.
Volledig scherm
Louis de Vries gooit de handdoek in de ring. © BELGA

Sporting Lokeren failliet verklaard - De Vries: “Ik zit diep in de put”

De ondernemingsrechtbank van Dendermonde heeft Sporting Lokeren failliet verklaard. Dat heeft onze redactie vernomen uit betrouwbare bron. De club uit 1B tekent geen beroep aan. Het einde van een tijdperk.

8 reacties

 • gaston holmgren

  2 jaar geleden
  De schuld op 1 man afschuiven is niet zo moeilijk. Beloftes van overnemers / sponsors niet nagekomen... Welke sponsor haakt niet af als die ploeg hopeloos laatste staat. Vooruitzichten? Niet veel. Waar waren de spelers tijdens het seizoen? Wiens schuld was het dan? Trainers? Dat waren er wel 2 goede. Zij hebben LDV ook in de steek gelaten aan de onderhandeling tafel..
 • Theo Marsé

  2 jaar geleden
  Stekene geen optie? Opstarten vanuit 3 amateurs.
 • Ilse Meskens

  2 jaar geleden
  Een club overnemen met een inbreng van 0 euro . Het gerecht zou deze faling eens goed moeten onderzoeken en Louis laten opdraaien voor zijn fouten .
 • Eric Berckmans

  2 jaar geleden
  Haal nog wat buitenlandse spelers binnen voor enkele honderdduizenden euro's en ze zullen 100% zeker failliet gaan ,er zullen er nog wel volgen .Speel met eigen jeugd en geef ze voldoende ondersteuning en je kan een goede ploeg opbouwen en vooral een betaalbare .
 • Geert Van Laecke

  2 jaar geleden
  Bijzonder jammer voor een mooie traditieclub met een mooie historiek. Sterkte aan de supporters vanwege een Club-supporter uit het nabije Lochristi.
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.