Ook vandaag blijft het voorlopig ijzig stil in het Daknamstadion.
Volledig scherm
Ook vandaag blijft het voorlopig ijzig stil in het Daknamstadion. © Geert De Rycke

Soap blijft duren: na Raad van Bestuur nu ook vergadering medewerkers uitgesteld bij Lokeren

Sporting Lokeren‘t Begint wat afgezaagd te raken. Voor de zoveelste ‘D-day’ op rij blijft Sporting Lokeren wachten op nieuws van voorzitter Louis de Vries. Na de Raad van Bestuur op maandag stelde hij nu ook een geplande medewerkersvergadering uit.

 1. Valt maandag het doek over Sporting Lokeren? “Geen nieuwe financiële middelen”
  Sporting Lokeren

  Valt maandag het doek over Sporting Lokeren? “Geen nieuwe financiële middelen”

  Maandag valt mogelijk het doek over Sporting Lokeren. Dan komt de club met stamnummer 282 voor bij de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde omdat er zware financiële problemen zijn en een problematisch betalingsverkeer werd vastgesteld. Het is afwachten of voorzitter Louis de Vries nog met een oplossing op de proppen komt. “Maar tot op heden is de situatie onveranderd. Er zijn geen nieuwe financiële middelen en de schulden die er al waren zijn dezelfde gebleven”, vertelt tijdelijk bewindvoerder Kris Goeman.
 2. Sporting Lokeren zet samenwerking op met Chinees bedrijf, stadsbestuur stelt zich vragen
  Sporting Lokeren

  Sporting Lokeren zet samenwer­king op met Chinees bedrijf, stadsbe­stuur stelt zich vragen

  Sporting Lokeren, hekkensluiter in 1B, gaat een samenwerkingsdeal aan met de groep Ke Hua Sports. Dat is een Chinees vennootschap dat actief is in het voetbal en eigen academies en sportcentra uitbaat. Voorzitter Louis de Vries lichtte de samenwerking toe tijdens een persconferentie in het Daknamstadion. Het akkoord zou een jarenlange wisselwerking omvatten tussen beide partijen. De voorzitter benadrukte dat de eigenheid van de club zal behouden blijven, zowel op juridisch als financieel vlak. Bij het Lokerse stadsbestuur stellen ze zich dan weer vragen bij de samenwerking.
 3. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Portret van de grondleggers achter nieuwe Wase fusieclub KSC Lokeren-Temse: “Nieuwe voorzitter is tegenpool van Louis de Vries”
  PREMIUM

  Portret van de grondleg­gers achter nieuwe Wase fusieclub KSC Lokeren-Tem­se: “Nieuwe voorzitter is tegenpool van Louis de Vries”

  Vijftig jaar na de fusie tussen Standaard en Racing Lokeren staat er een opvolger in de steigers voor het failliete Sporting Lokeren. Net als in 1970 staan opnieuw vier ondernemers aan de wieg van de nieuwe voetbalclub: Hans Van Duysen, Willy Carpentier, Joris Van Der Gucht en Steven De Proost. Een portret van de nieuwe sterke mannen achter KSC Lokeren – Temse.
 1. Serneels over België-Zwitserland: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”
  Play

  Serneels over Bel­gië-Zwitser­land: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”

 2. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper