Volledig scherm
© BELGA

Lokeren voorlopig niet van plan om faillissement aan te vragen - Aanvoerder Overmeire: “Unaniem beslist dat we zaterdag spelen”

Sporting LokerenDe klok tikt genadeloos verder voor Sporting Lokeren, dat voorlopig niet van plan is om het faillissement aan te vragen. Gisteravond vond er een Raad van Bestuur plaats bij de noodlijdende 1B-club en daarop werd beslist om “de nu bestaande pistes die de toekomst van de club kunnen vrijwaren alle kansen te geven.” Aanvoerder Killian Overmeire liet alvast weten dat de spelersgroep unaniem heeft beslist om morgen aan te treden tegen Roeselare. “Voor jullie, voor de jeugdspelers en ook voor onszelf.” 

 1. Portret van de grondleggers achter nieuwe Wase fusieclub KSC Lokeren-Temse: “Nieuwe voorzitter is tegenpool van Louis de Vries”
  PREMIUM

  Portret van de grondleg­gers achter nieuwe Wase fusieclub KSC Lokeren-Tem­se: “Nieuwe voorzitter is tegenpool van Louis de Vries”

  Vijftig jaar na de fusie tussen Standaard en Racing Lokeren staat er een opvolger in de steigers voor het failliete Sporting Lokeren. Net als in 1970 staan opnieuw vier ondernemers aan de wieg van de nieuwe voetbalclub: Hans Van Duysen, Willy Carpentier, Joris Van Der Gucht en Steven De Proost. Een portret van de nieuwe sterke mannen achter KSC Lokeren – Temse.
 1. Serneels over België-Zwitserland: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”
  Play

  Serneels over Bel­gië-Zwitser­land: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”

 2. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper