Hans Van Duysen, de voorzitter van het nieuwe team, Filip Anthuenis, burgemeester van Lokeren, Luc De Ryck, burgemeester van Temse en Raoul Van Raemdonck, de voorzitter van KSV Temse, klinken op het nieuwe huwelijk.
Volledig scherm
Hans Van Duysen, de voorzitter van het nieuwe team, Filip Anthuenis, burgemeester van Lokeren, Luc De Ryck, burgemeester van Temse en Raoul Van Raemdonck, de voorzitter van KSV Temse, klinken op het nieuwe huwelijk. © Geert De Rycke

Lokeren fusioneert met KSV Temse

LokerenKSV Temse en Sporting Lokeren. Dat wordt de nieuwe fusieclub in het Waasland. Later vanavond wordt de nieuwe fusieclub, die door het leven zal gaan als KSC Lokeren-Temse, boven de doopvont gehouden. De fusieploeg zal volgend seizoen uitkomen in de Tweede Amateurklasse.

  1. Onduidelijkheid troef in Lokeren: toch geen witte rook, dit weekend laatste match?
    Sporting Lokeren

    Onduide­lijk­heid troef in Lokeren: toch geen witte rook, dit weekend laatste match?

    Andermaal een belofte niet nagekomen. Waar Sporting Lokeren normaal donderdag ging communiceren over zijn toekomst, is dit niet gebeurd. De club liet donderdagavond weten dat de Raad van Bestuur nog bezig is en dat er pas ten vroegste vrijdag zal worden gecommuniceerd. Een verrassing is dat niet. De Raad van Bestuur werd immers voor een stuk telefonisch gevoerd. Zo zit bestuurslid Joris Van Thillo op de Caraïben en een ander bestuurslid, Eugène Van Koppen, verblijft in zijn woonplaats Monaco. Het is onduidelijk - maar hoogst twijfelachtig - of de overige bestuurslui (Louis De Vries en diens vrouw Daniëlle De Laet, Eric Verhoeven en Alexander Janssen) wél effectief allemaal samen zaten. Alexander Janssen stapte weliswaar eind vorig jaar op, de beëindiging van zijn mandaat verscheen nog niet in het Staatsblad en dus is hij officieel nog bestuurslid.