Hans Van Duysen, de voorzitter van het nieuwe team, Filip Anthuenis, burgemeester van Lokeren, Luc De Ryck, burgemeester van Temse en Raoul Van Raemdonck, de voorzitter van KSV Temse, klinken op het nieuwe huwelijk.
Volledig scherm
Hans Van Duysen, de voorzitter van het nieuwe team, Filip Anthuenis, burgemeester van Lokeren, Luc De Ryck, burgemeester van Temse en Raoul Van Raemdonck, de voorzitter van KSV Temse, klinken op het nieuwe huwelijk. © Geert De Rycke

Lokeren fusioneert met KSV Temse

LokerenKSV Temse en Sporting Lokeren. Dat wordt de nieuwe fusieclub in het Waasland. Later vanavond wordt de nieuwe fusieclub, die door het leven zal gaan als KSC Lokeren-Temse, boven de doopvont gehouden. De fusieploeg zal volgend seizoen uitkomen in de Tweede Amateurklasse.

 1. Geen faillissement of corona kan terreinverzorger Lorenzo weghouden van Daknamstadion: “Dit gras verzorgen werkt bijna therapeutisch”
  PREMIUM

  Geen faillisse­ment of corona kan terreinver­zor­ger Lorenzo weghouden van Daknamsta­di­on: “Dit gras verzorgen werkt bijna therapeu­tisch”

  Als KSC Lokeren – Temse straks haar eerste thuismatch speelt in het Daknamstadion zal dat gebeuren op een perfecte grasmat. Met dank aan huisbewaarder en terreinverzorger Lorenzo Verschraegen (54) die ook na het kapseizen van Sporting Lokeren aan de slag kan blijven dankzij een regeling met de stad Lokeren. “Mijn telefoonabonnement werd afgesloten en we zaten bijna zonder elektriciteit, maar aan stoppen heb ik nooit gedacht.”
 1. Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presentator moest tranen bedwingen"
  Play

  Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presenta­tor moest tranen bedwingen"

 2. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"