Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Miserie bij Charleroi voor de clash met Standard: Carolo’s verloren al vier keer op rij en hebben kopzorgen achterin

Jupiler Pro LeagueCharleroi lost de rol. Vier nederlagen op rij. Dat is de Carolo’s niet meer overkomen sinds 2013-2014, het eerste seizoen van Felice Mazzu. Bovendien kampen de Henegouwers met een pak blessureproblemen, vooral achterin.

1 reactie

 • eric de baene

  2 jaar geleden
  Charleroi is het blijkbaar verleerd helaas ...!
 1. Hoe Napoli-spits Victor Osimhen, de man van 70 miljoen, ‘neen’ zei tegen Anderlecht en doorgestuurd werd door Club Brugge en Essevee
  PREMIUM
  Voetbal

  Hoe Napoli-spits Victor Osimhen, de man van 70 miljoen, ‘neen’ zei tegen Anderlecht en doorge­stuurd werd door Club Brugge en Essevee

  Jackpot in Charleroi. Nóg maar eens. Ex-spits Victor Osimhen (21) verkast voor gegarandeerd 70 miljoen euro (exclusief bonussen) van Lille naar Napoli en wordt de volgende waarvoor de Carolo’s nog eens flink langs de kassa passeren - ze bedongen een 15 procent meerwaarde op de doorverkoop dus zijn ze verzekerd van minstens 8 miljoen euro. En zeggen dat ze hem vorig jaar al voor 12 miljoen verkochten. Money, money, money. Tot grote spijt van Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem.
 1. CHARLEROI. Nu ook geoefend in home invasions: waarom evenaring van derde plek niet onmogelijk is voor Carolo’s
  PREMIUM
  Charleroi

  CHARLEROI. Nu ook geoefend in home invasions: waarom evenaring van derde plek niet onmogelijk is voor Carolo’s

  Pourquoi pas? Als Mehdi Bayat gevraagd wordt of Charleroi zijn fantastische derde plek van afgelopen seizoen kan herhalen, heeft de voorzitter altijd diezelfde repliek klaar. Waarom inderdaad niet, vindt ook onze Charleroi-watcher Alain Ronsse. “Eclatant, maar mogelijk, omdat Sporting op z’n scherpst een taaie brok is. Nu ook geoefend in home invasions.” Én met Kaveh Rezaei - een wereld van verschil voor de Carolo’s. Alles wat u moet weten over Charleroi leest u hier.
 2. Goednieuwsshow in Charleroi: 71ste clean sheet voor Penneteau, opwaardering voor Benchaib
  Charleroi

  Goednieuws­show in Charleroi: 71ste clean sheet voor Penneteau, opwaarde­ring voor Benchaib

  Laat hem vriendelijk uit en voor de deur in het slot valt, belt hij al opnieuw aan. Voor de als topper aangekondigde confrontatie met Anderlecht stond bij Charleroi Nicolas Penneteau opnieuw onder de lat. Het interim van Rémy Descamps zal vier wedstrijden hebben geduurd. Ondanks het grote verschil in leeftijd — Penneteau is vijftien jaar ouder dan Descamps — ligt de hiërarchie weer vast. Best zo. De aparte wereld van de keepers is gediend met een vaste rangorde.