.
Volledig scherm
. © Reuters/Charleroi

Jon Flanagan: ooit vaste waarde naast Suárez en Mignolet bij Liverpool, nu de nieuwe flankverdediger van Charleroi

CharleroiSporting Charleroi heeft zich versterkt met Jon Flanagan. De 27-jarige rechtsachter tekent een contract voor één jaar (met optie op een extra seizoen) bij de Carolo’s. En de voormalige flankverdediger van Liverpool, die ook één cap voor Engeland achter zijn naam heeft, heeft wel al een en ander bewezen. Zowel in positieve, als in negatieve zin.

1 reactie

 • RENE KEEGAN

  3 maanden geleden
  denk dat dit een hele  goeie  transfer is !
 1. Dilemma voor Charleroi: hoe vermijden dat Ilaimaharitra en Morioka de start van play-off 1 missen door een gele schorsing?

  Dilemma voor Charleroi: hoe vermijden dat Ilaimahari­tra en Morioka de start van play-off 1 missen door een gele schorsing?

  Hoe vermijd je dat je speler de start van PO I mist als gevolg van een gele schorsing ? Het is een vraag die Karim Belhocine ongetwijfeld bezighoudt. Ilaimaharitra staat op 8 gele kaarten; Morioka op 4. Charleroi sluit de reguliere competitie af op Gent en thuis tegen KV Kortrijk. Pakt Ilaimaharitra in die twee resterende wedstrijden telkens geel, dan mist hij de eerste twee wedstrijden van play-off 1. Pakt Morioka in de slotmatch tegen KVK geel, dan mist hij de openingsspeeldag van play-off 1. Vermits beide spelers centraal op het middenveld een zeer belangrijke rol vertolken, is het zeer de vraag of de coach van de Carolo’s dat risico zal willen nemen. Ilaimaharitra over dat dilemma: «Ik ben geen bruut, maar met de handrem op spelen, ligt niet in mijn aard. Daar zou de ploeg niet mee gediend zijn. Als de coach het zekere voor het onzekere wil nemen, zal ik mij daarbij neerleggen.»
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"