Twitter: @RCSC
Volledig scherm
PREMIUM
© Twitter: @RCSC

Is Edward Still als hoofdtrainer bij Sporting Charleroi gewaagde gok? “Hij bewijst dat hij ballen aan zijn lijf heeft”

Een gewaagde gok of slimme zet? Sporting Charleroi verrast met Edward Still (30) als nieuwe hoofdcoach. Rudi Cossey, die 2,5 jaar werkte met de oudste van de Still-broers in de staf bij Club Brugge en Antwerp, zegt chapeau aan Charleroi: “In analyses is Edward zowat het beste van wat er in België te vinden is, de uitdaging zal nu vooral zijn hoe hij een groep kan managen.”

3 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Waarom niet iedereen verdient zijn kans om zich te bewijzen eh !
 • Polutnik Ronald

  1 maand geleden
  Edward Still trainer van Charleroi heeft geen Pro licentie - trainers diploma , maar Kompany bijna al twee jaar trainer bij Anderlecht en volgens dat ik gehoord heb ook nog altijd geen Pro licentie trainers diploma . En toch nog steeds vol aan de bak bij Anderlecht .
 • Gina De Smet

  1 maand geleden
  Te jong om deze groep in management te krijgen. Neem Rudy Cossey maar mee als meetrainer. De smet gina
 1. Charleroi verbetert clubrecords
  Charleroi

  Charleroi verbetert clubre­cords

  Sporting Charleroi 2019-2020 stapelt de clubrecords op. Sinds de invoering van de play-offs werden in de reguliere competitie nooit eerder zoveel punten behaald (54), zoveel wedstrijden gewonnen (15) en zoveel doelpunten gemaakt (49). Als toetje komt daarbij dat voor het eerst niet minder dan vijf spelers (Dessoleil, Morioka, Fall, Gholizadeh en Nicholson) — op basis van hun prestaties op AA Gent — in ons ‘Top Elftal’ van de speeldag werden opgenomen.