Mamadou Fall.
Volledig scherm
Mamadou Fall. © BELGA

Eerste coronabesmettingen in de Jupiler Pro League: twee spelers van Charleroi testen positief

Sporting CharleroiDe Jupiler Pro League heeft zijn eerste coronabesmettingen sinds de heropstart van de trainingen. Bij Charleroi testten Mamadou Fall en Younes Delfi positief. Zij gaan in quarantaine.

7 reacties

 • Luc Van Bogaert

  1 jaar geleden
  De Corona-bedreiging is zeker niet afgelopen, ook in ons eigen land niet.
 • frans van gompel

  1 jaar geleden
  grenzen asap sluiten of we zijn terug waar we zijn gestart, of kan dat niet voor de sjotterkes?
 • Michel Oyen

  1 jaar geleden
  De invasie van covid kan beginnen.
 • Louis Meeus

  1 jaar geleden
  En wat dan ,als je positief test? In de ziekenhuizen test het personeel voor meer dan de helft positief en werken gewoon door.
 • Patrick Weyers

  1 jaar geleden
  Een bewijs van wat er nog allemaal gaat gebeuren. Er zou een verplichting van 14 dagen quarantaine moeten zijn bij terugkeer uit het buitenland net zoals in GB.
 1. Is Edward Still als hoofdtrainer bij Sporting Charleroi gewaagde gok? “Hij bewijst dat hij ballen aan zijn lijf heeft”
  PREMIUM
  3

  Is Edward Still als hoofdtrai­ner bij Sporting Charleroi gewaagde gok? “Hij bewijst dat hij ballen aan zijn lijf heeft”

  Een gewaagde gok of slimme zet? Sporting Charleroi verrast met Edward Still (30) als nieuwe hoofdcoach. Rudi Cossey, die 2,5 jaar werkte met de oudste van de Still-broers in de staf bij Club Brugge en Antwerp, zegt chapeau aan Charleroi: “In analyses is Edward zowat het beste van wat er in België te vinden is, de uitdaging zal nu vooral zijn hoe hij een groep kan managen.”
 2. Guillaume Gillet (36) voelt zich nog lang niet versleten: “Wie weet kan ik bij Charleroi record van Deschacht breken”
  Charleroi

  Guillaume Gillet (36) voelt zich nog lang niet versleten: “Wie weet kan ik bij Charleroi record van Deschacht breken”

  Vierenhalf jaar zijn voorbijgevlogen sinds hij Anderlecht definitief verliet om voor de tweede keer in de Franse Ligue 1 aan de slag te gaan. Na Bastia in 2014-2015, deze keer FC Nantes aangereikt door Mogi Bayat. Nu is hij terug in de Jupiler Pro League. Bij Sporting Charleroi van Mehdi Bayat. Guillaume Gillet. Weliswaar al 36, maar het voorbije seizoen een vaste waarde bij het naar Ligue 1 promoverende Racing Lens.