Kaveh Rezaei
Volledig scherm
Kaveh Rezaei © BELGA

Belhocine strooit met complimenten: “Rezaei is een voorbeeld voor de groep"

Wordt het tijd om Sporting Charleroi au sérieux te nemen in de strijd om deelname aan PO I ? Sinds de Carolo’s begin oktober met 1-2 verloren tegen Anderlecht, hebben ze nog slechts twee punten prijsgeven. Met 16 op 18 plaatst hen dat op een met Antwerp gedeelde vierde plaats. En ze hebben nog een wedstrijd tegoed. Weliswaar tegen Club Brugge op een nog altijd nader te bepalen datum.

2 reacties

 • Chris Marien

  2 jaar geleden
  Snap nie dat het bij Brugge nie lukt ? Kan toch heel behoorlijk uit de voeten , weet de goal staan , mooie spits
 • Georges Vande Velde

  2 jaar geleden
  Dit is toch het bewijs dat bij Club Brugge er nog veel tekorten zijn. Als ik zie hoe subtiel Rezaei gisteren zijn twee doelpunten scoort, wel dat kan er geen van de Brugse spitsen !
 1. Dilemma voor Charleroi: hoe vermijden dat Ilaimaharitra en Morioka de start van play-off 1 missen door een gele schorsing?

  Dilemma voor Charleroi: hoe vermijden dat Ilaimahari­tra en Morioka de start van play-off 1 missen door een gele schorsing?

  Hoe vermijd je dat je speler de start van PO I mist als gevolg van een gele schorsing ? Het is een vraag die Karim Belhocine ongetwijfeld bezighoudt. Ilaimaharitra staat op 8 gele kaarten; Morioka op 4. Charleroi sluit de reguliere competitie af op Gent en thuis tegen KV Kortrijk. Pakt Ilaimaharitra in die twee resterende wedstrijden telkens geel, dan mist hij de eerste twee wedstrijden van play-off 1. Pakt Morioka in de slotmatch tegen KVK geel, dan mist hij de openingsspeeldag van play-off 1. Vermits beide spelers centraal op het middenveld een zeer belangrijke rol vertolken, is het zeer de vraag of de coach van de Carolo’s dat risico zal willen nemen. Ilaimaharitra over dat dilemma: «Ik ben geen bruut, maar met de handrem op spelen, ligt niet in mijn aard. Daar zou de ploeg niet mee gediend zijn. Als de coach het zekere voor het onzekere wil nemen, zal ik mij daarbij neerleggen.»