BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
0
EINDE
3
Fenerbahçe FEN
 • Mert Hakan Yandas Goal 8'
 • Max Meyer Goal 16'
 • Mërgim Berisha Goal 29'

Zwak Antwerp gaat op lege Bosuil roemloos onderuit tegen Fenerbahçe

Europa LeagueNa een halfuur stond de uiteindelijke eindstand al op het bord. 0-3. Auwtch. Antwerp kende een dramatische avond tegen Fenerbahçe en mag Europese overwintering (stilaan) vergeten.

24 reacties

 • Roger Williams

  2 maanden geleden
  Gelukkig is de tegenstand komende zondag van een niveau of 5 lager dan de Turken zodat ze een beetje vertrouwen kunnen opdoen.
 • Marc Vanmeerbeeck

  2 maanden geleden
  Het zoveelste bewijs dat een ploeg niet kan gekocht worden ! Nog veel bokes eten en dan nog eens proberen om met de grote jongens mee te spelen.
 • Fikri Durak

  2 maanden geleden
  Die Turken zijn dus wel sterker dan Antwerpen. Is ook een veel groter club dan Antwerpen ook al spreekt men over stamnummer 1 of great Old Fenrbahçe 1907 en meer 30x kampioen gespeeld dus onderschatten moet je die Turken niet hoor
 • eddy janssens

  2 maanden geleden
  geen miyoshi met de start en ook geen seck te zien? in zo een belangrijke match ik zou zeggen priske vertrek maar en nu ne nieuwe maar met haar op de tanden en niet op de borst. ik zie niet meer zolang er geen verandering in komt
 • Kris De Backer

  2 maanden geleden
  Oké bedankt voor de twee die hard fan hieronder die te weinig de realiteit van het voetbal zien. Schattig, maar dat is het ook. Mag ik voorstellen om Priske nu aan de kant te schuiven? Deze mismatch is nu stilaan wel duidelijk aanwijsbaar de oorzaak van de malaise. Met deze ploeg moet je meer punten pakken, simpel.
 1. Twee teams voor de toekomst: Cavaliers en Grizzlies mengen zich nu al onder de grote jongens
  NBA

  Twee teams voor de toekomst: Cavaliers en Grizzlies mengen zich nu al onder de grote jongens

  Geen New York, San Francisco, Miami of LA, maar Cleveland, Ohio en Memphis, Tennessee. Allesbehalve de meest aantrekkelijke steden in de Verenigde Staten. Iets wat je tegenwoordig niet over hun basketbal kan zeggen. De Cavaliers, uit Cleveland, en de Grizzlies, uit Memphis, terroriseren de NBA met intensief en fysiek spel. Twee piepjonge ploegen met elk een ster in wording als aanvoerder. Teams voor de toekomst, maar die nu al furore maken.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. 51-jarige Freddy Loix gaat voor het eerst in 18 jaar weer WK-rally rijden: “Het gaat wat stroever dan vroeger”
  RALLY
  2

  51-jarige Freddy Loix gaat voor het eerst in 18 jaar weer WK-rally rijden: “Het gaat wat stroever dan vroeger”

  51 lentes telt hij ondertussen, maar Freddy Loix zit duidelijk niet om een stunt verlegen. De viervoudig Belgisch kampioen rally is namelijk ingeschreven voor de WK-rally van Monte Carlo, van 20 tot 23 januari. Het zal de 90ste WK-race uit zijn carrière zijn. De laatste keer dat hij aan zo'n wedstrijd meedeed was in 2004, of 18 jaar geleden. Zijn ambitie? “Uitrijden.”