BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
0
EINDE
3
Fenerbahçe FEN
 • Mert Hakan Yandas Goal 8'
 • Max Meyer Goal 16'
 • Mërgim Berisha Goal 29'

Zwak Antwerp gaat op lege Bosuil roemloos onderuit tegen Fenerbahçe

Europa LeagueNa een halfuur stond de uiteindelijke eindstand al op het bord. 0-3. Auwtch. Antwerp kende een dramatische avond tegen Fenerbahçe en mag Europese overwintering (stilaan) vergeten.

24 reacties

 • James Williams

  3 maanden geleden
  Gelukkig is de tegenstand komende zondag van een niveau of 5 lager dan de Turken zodat ze een beetje vertrouwen kunnen opdoen.
 • Marc Vanmeerbeeck

  3 maanden geleden
  Het zoveelste bewijs dat een ploeg niet kan gekocht worden ! Nog veel bokes eten en dan nog eens proberen om met de grote jongens mee te spelen.
 • Fikri Durak

  3 maanden geleden
  Die Turken zijn dus wel sterker dan Antwerpen. Is ook een veel groter club dan Antwerpen ook al spreekt men over stamnummer 1 of great Old Fenrbahçe 1907 en meer 30x kampioen gespeeld dus onderschatten moet je die Turken niet hoor
 • eddy janssens

  3 maanden geleden
  geen miyoshi met de start en ook geen seck te zien? in zo een belangrijke match ik zou zeggen priske vertrek maar en nu ne nieuwe maar met haar op de tanden en niet op de borst. ik zie niet meer zolang er geen verandering in komt
 • Kris De Backer

  3 maanden geleden
  Oké bedankt voor de twee die hard fan hieronder die te weinig de realiteit van het voetbal zien. Schattig, maar dat is het ook. Mag ik voorstellen om Priske nu aan de kant te schuiven? Deze mismatch is nu stilaan wel duidelijk aanwijsbaar de oorzaak van de malaise. Met deze ploeg moet je meer punten pakken, simpel.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.