BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
0
EINDE
3
Fenerbahçe FEN
 • Mert Hakan Yandas Goal 8'
 • Max Meyer Goal 16'
 • Mërgim Berisha Goal 29'

Zwak Antwerp gaat op lege Bosuil roemloos onderuit tegen Fenerbahçe

Europa LeagueNa een halfuur stond de uiteindelijke eindstand al op het bord. 0-3. Auwtch. Antwerp kende een dramatische avond tegen Fenerbahçe en mag Europese overwintering (stilaan) vergeten.

24 reacties

 • James Williams

  2 maanden geleden
  Gelukkig is de tegenstand komende zondag van een niveau of 5 lager dan de Turken zodat ze een beetje vertrouwen kunnen opdoen.
 • Marc Vanmeerbeeck

  2 maanden geleden
  Het zoveelste bewijs dat een ploeg niet kan gekocht worden ! Nog veel bokes eten en dan nog eens proberen om met de grote jongens mee te spelen.
 • Fikri Durak

  2 maanden geleden
  Die Turken zijn dus wel sterker dan Antwerpen. Is ook een veel groter club dan Antwerpen ook al spreekt men over stamnummer 1 of great Old Fenrbahçe 1907 en meer 30x kampioen gespeeld dus onderschatten moet je die Turken niet hoor
 • eddy janssens

  2 maanden geleden
  geen miyoshi met de start en ook geen seck te zien? in zo een belangrijke match ik zou zeggen priske vertrek maar en nu ne nieuwe maar met haar op de tanden en niet op de borst. ik zie niet meer zolang er geen verandering in komt
 • Kris De Backer

  2 maanden geleden
  Oké bedankt voor de twee die hard fan hieronder die te weinig de realiteit van het voetbal zien. Schattig, maar dat is het ook. Mag ik voorstellen om Priske nu aan de kant te schuiven? Deze mismatch is nu stilaan wel duidelijk aanwijsbaar de oorzaak van de malaise. Met deze ploeg moet je meer punten pakken, simpel.
 1. UCI-Covidprotocol is mild voor WK veldrijden, Belgen nemen eigen voorzorgen: “Tests, microbubbels en noodscenario’s”
  WK veldrijden

  UCI-Covidproto­col is mild voor WK veldrijden, Belgen nemen eigen voorzorgen: “Tests, microbub­bels en noodscenario’s”

  Met lichte vertraging gaf de Internationale Wielrenunie (UCI) afgelopen weekend het (eerder milde) Covidprotocol vrij voor het WK veldrijden in Fayetteville. “Dat bevat geen spectaculaire, superstrenge ingrepen op de reeds bestaande maatregelen”, zegt Frederik Broché, technisch directeur van de Belgische wielerfederatie Belgian Cycling. “Maar we nemen hoe dan ook onze voorzorgen.”
 2. Het nieuwe WK Rally-seizoen voorgesteld: totaal vernieuwd, een open strijd én Thierry Neuville als favoriet
  Rally

  Het nieuwe WK Ral­ly-sei­zoen voorge­steld: totaal vernieuwd, een open strijd én Thierry Neuville als favoriet

  Het WK Rally verandert dit seizoen grondig van gedaante. De nieuwe reglementering met hybride wagens en synthetische, lees groenere brandstoffen, maakt dat iedereen in 2022 met een propere lei begint. Bovendien neemt achtvoudig wereldkampioen Sébastien Ogier niet meer fulltime aan het WK deel. Thierry Neuville, vijfvoudig vicewereldkampioen en winnaar van 15 WK-manches, wordt op papier de meest ervaren en succesvolle rijder van het pak en misschien is 2022 wel zijn jaar.