BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
0
EINDE
3
Fenerbahçe FEN
 • Mert Hakan Yandas Goal 8'
 • Max Meyer Goal 16'
 • Mërgim Berisha Goal 29'

Zwak Antwerp gaat op lege Bosuil roemloos onderuit tegen Fenerbahçe

Europa LeagueNa een halfuur stond de uiteindelijke eindstand al op het bord. 0-3. Auwtch. Antwerp kende een dramatische avond tegen Fenerbahçe en mag Europese overwintering (stilaan) vergeten.

24 reacties

 • James Williams

  6 maanden geleden
  Gelukkig is de tegenstand komende zondag van een niveau of 5 lager dan de Turken zodat ze een beetje vertrouwen kunnen opdoen.
 • Marc Vanmeerbeeck

  6 maanden geleden
  Het zoveelste bewijs dat een ploeg niet kan gekocht worden ! Nog veel bokes eten en dan nog eens proberen om met de grote jongens mee te spelen.
 • Fikri Durak

  7 maanden geleden
  Die Turken zijn dus wel sterker dan Antwerpen. Is ook een veel groter club dan Antwerpen ook al spreekt men over stamnummer 1 of great Old Fenrbahçe 1907 en meer 30x kampioen gespeeld dus onderschatten moet je die Turken niet hoor
 • eddy janssens

  7 maanden geleden
  geen miyoshi met de start en ook geen seck te zien? in zo een belangrijke match ik zou zeggen priske vertrek maar en nu ne nieuwe maar met haar op de tanden en niet op de borst. ik zie niet meer zolang er geen verandering in komt
 • Kris De Backer

  7 maanden geleden
  Oké bedankt voor de twee die hard fan hieronder die te weinig de realiteit van het voetbal zien. Schattig, maar dat is het ook. Mag ik voorstellen om Priske nu aan de kant te schuiven? Deze mismatch is nu stilaan wel duidelijk aanwijsbaar de oorzaak van de malaise. Met deze ploeg moet je meer punten pakken, simpel.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.