Gaviria.
Volledig scherm
Gaviria. © Photo News

Zorgen om Fernando Gaviria: alles wijst erop dat topsprinter coronavirus heeft - Ploegen in UAE nog tot 14 maart in quarantaine

WielrennenGisteren raakte in de Verenigde Arabische Emiraten bekend dat minstens zes personen - renners en niet-renners - tijdens de UAE Tour positief hebben getest op het coronavirus. Volgens de Gazzetta dello Sport en enkele Colombiaanse media zou daarbij een Colombiaanse renner besmet zijn. Er wordt nadrukkelijk in de richting gewezen van topsprinter Fernando Gaviria. Hij is op dit moment immers nog de enige Colombiaanse renner die in quarantaine zit in Dubai. In zijn thuisland maken ze zich dan ook zorgen. “Wij hebben geen informatie over hem”, klinkt het bij zijn familie.

3 reacties

 • SONNY Pollaere

  2 jaar geleden
  Eerst genezen en dan weer flink fietsen!
 • rudy jacobs

  2 jaar geleden
  erg hoor maar is maar een persoon als een ander wens hem wel snel beterschap mocht het zo zijn
 • Van Camp Robin

  2 jaar geleden
  Renners zijn al extra vatbaar voor verkoudheden, darmklachten en dergelijke. Het zou mij ook niet verwonderen dat het virus snel de ronde zou doen bij de renners eens het uitbreekt.
 1. Messi sinds 2010 nog maar 17 keer gewisseld, maar in zijn eerste basisstek bij PSG tot zijn onvrede naar de kant
  Play
  Ligue 1
  21

  Messi sinds 2010 nog maar 17 keer gewisseld, maar in zijn eerste basisstek bij PSG tot zijn onvrede naar de kant

  Na het gelijkspel in Brugge heeft Paris Saint-Germain de rug gerecht in de Franse competitie. PSG draaide een 0-1-achterstand tegen Olympique Lyon, waar Jason Denayer kapitein was, nog om in winst. Niets dan lachende gezichten zou je denken, maar Lionel Messi was ‘not amused’ toen hij bij zijn eerste basisplaats in de Ligue 1 een kwartier voor tijd naar de kant moest en er slechts een slappe handdruk vanaf kon bij Pochettino. Het was dan ook nog maar de 18de keer dat hij in de afgelopen 11 jaar werd vervangen. ‘Poch’ is een durver.