Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

“Zondag was een trainingsdag”: onze columnist weet dat winnen niet het grote doel was voor Van der Poel

VELDRIJDENHij kwam, hij zag en... hij won. Mathieu van der Poel is ‘back in business.’ De Nederlandse alleskunner maakte zondag in Hulst een geslaagde rentree in het veld. Dat zag ook Niels Albert, die niet verbaasd is dat Van der Poel nadien nog wat kilometers ging lopen: “Alles wat hij en Van Aert en Pidcock de komende weken doen, is met één doel voor ogen: wereldkampioen worden”, aldus Niels Albert, op wie een andere renner indruk maakt: “Dit heb ik in geen jaren van hem gezien.”

5 reacties

 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Zeggen dat de andere renners meelopers zijn is onzin. Wanneer ze winnen op de weg, zijn de anderen dan ook meelopers? Wanneer Verstappen wint, Usain Bolt, Djokovic, Thiam, Derwael, etc - je ziet het in elke sport - zijn de anderen dan meelopers?
 • Alfons Detemmerman

  2 maanden geleden
  Als VDP terugkeert in de cross is de lol er wel af. Nu ja Sweeck, Iserbyt, Van Der Haar malen er niet om hun klassementen komen toch niet meer in gevaar
 • Jose Delie

  2 maanden geleden
  Als vdp rugproblemen heeft wordt dat direct aanvaard! ! Terecht ! Wanneer Eli iserbyt rugproblemen heeft wordt dat door sommigen geminimaliseerd ! Onterecht !
 • Marika Peeters

  2 maanden geleden
  Ik ga volledig akkoord met de analyse van Niels.....en vermits de lat voor Tom eerst, en daarna voor Matje, zeer hoog gelegd werd door de media, en hun afbrekers...en ze alsnog fenomenaal kleur konden bekennen? tja, dan is Wout het aan zijn stand verplicht, om even schitterend of zelfs nog beter te presteren bij zijn 1ste cross hé?
 • Tom Pennewaert

  2 maanden geleden
  Tis wel een vaststelling als de grote 3 op het toneel verschijnen dat de andere enkel nog meelopers zijn, eigenlijk meefietsers
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.