LeBron en Zlatan.
Volledig scherm
LeBron en Zlatan. © AFP/Photonews

Zlatan houdt voet bij stuk in discussie met LeBron: “Atleten verenigen de wereld, politici verdelen hem”

SportZlatan Ibrahimovic (39) is bij ESPN nog eens teruggekomen op de discussie met LeBron James (36). De Zweed vond dat de NBA-ster zich te veel bezig hield met ‘politieke activiteiten’, iets waar James het niet mee eens was. Zlatan houdt voet bij stuk en maakte z'n standpunt nog maar een duidelijk. 

27 reacties

 • luc de cnodder

  1 maand geleden
  Zlatan laat zich weer van zijn kleinste kant zien. Als er 1 sportman is die weet waar hij het over heeft is het James wel,hij heeft het racisme in zijn land aan den lijve ondervonden. En hij heeft met zijn politieke statements heel veel zwarte Amerikanen voor de eerste keer doen gaan stemmen. En dat heeft het verschil gemaakt tussen Trump en Biden,gelukkig maar.
 • Herman Van Arendonk

  1 maand geleden
  Zlatan kan goed voetballen, maar dit snapt hij niet: LeBron James zet zich in voor mensenrechten in zijn land, wat heel anders is dan je voorkeur uitspreken voor een willekeurige politieke partij of een politiek standpunt. Als Zlatan een ander kleurtje had gehad, dan zou hij er zich wel wat bij voor kunnen stellen.
 • Jos verelst

  1 maand geleden
  Zlatan denkt dat, omdat hij nu toevallig goed tegen een bal kan schoppen, dat hij de waarheid in pacht heeft. Door te zeggen wat hij gezegd heeft is hij zelf "uit zijn baan gestapt". Ik heb honderd keer meer respect voor de mens Lebron dan voor Zlatan.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Ibra heeft gelijk. Ergens goed in zijn geeft je geen vrijgeleide om als een soort autoriteit je mening te spuien over zaken waar je niks van kent. Het erge ervan is dat veel mensen deze bemoeienissen nog belangrijk vinden ook terwijl het meestal desastreuze info is, die belangrijke info overschrijft. Heb ooit eens Herman Brusselmans op TV totale nonsens horen vertellen over wat een hernia was tot grote ergernis van een bevriende dokter die zijn 'medische voorlichting' teloor zag gaan.
 • ghislain geerts

  1 maand geleden
  We zeggen allemaal dat sporters een voorbeeldfunctie hebben de ene neemt hem serieus en de ander telt zijn geld . Waarom zouden we waar op de mouw het woord respect staat moeten respecteren als hij iemand anders niet respecteert voor wat hij doet en hem de les leest .
 1. SOS VAR: Nederlandse refs moeten zondag op slotspeeldag bijspringen
  Belgisch Voetbal

  SOS VAR: Nederland­se refs moeten zondag op slotspeel­dag bijsprin­gen

  De laatste reguliere competitiespeeldag zondag met alle matchen op hetzelfde tijdstip maakt dat het Referee Department in nood raakte om voldoende ‘geaccrediteerde’ VAR-refs in te kunnen zetten. Naast de 18 scheidsrechters en 18 assistent-scheidsrechters die zondag op het veld vereist zijn (per match één hoofdref, twee lijnrechters en één vierde scheidsrechter) zijn tegelijk negen VAR-scheidsrechter en negen A-VAR assistent-refs in het busje nodig.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april