.
Volledig scherm
PREMIUM
. © AFP

“Zijn wij zeker dat wij sterk genoeg zijn?”: onze chef voetbal ziet hoe Rode Duivels ook na 0-2 tegen Finland mysterie blijven

Rode Duivels9 op 9. Gewonnen nu ook van Finland. En toch: op spaarstand, zonder dat de Rode Duivels écht hun ware gezicht lieten zien. Hoé sterk zijn zij echt? Wanneer zetten zij het masker af? Afspraak, zondag in Sevilla, hoopt ook onze chef voetbal.

48 reacties

 • Jozef Van Mellaert

  1 maand geleden
  EK is het kampioenschap van de grote getallen. Tegenover 1 Belgisch talent kan F er 6,6 tegenover plaatsen D 8, I 6 en Sp 5 URSS 14. Waarom maken we ons druk dat er nog betere landen in Europa zijn? België als klein land doet flink zijn best, en dat wordt gewaardeerd in Europa, laat ons dat ook doen. Portugal met 10 mil. inw. zal een faire strijd zijn, al hebben zij voordeel met het weer.
 • Omer Vaes

  1 maand geleden
  Voor mij blijven Duitsland en italie en frankrlijk de grote kanshebbers de Rd zijn nooit op de grote afspraak.
 • rudi van dijck

  1 maand geleden
  de RD kunnen sjotten ja dat zeker. maar wij horen ook al jaren van de RD dat het vaak sneller moet!! en nog spelen wij altijd wandel voetbal! dus met Martinez maken wij geen stappen vooruit vergeleken met het WK. en groeien in het toernooi, ja maar dat doen Frankrijk en Duitsland enz ook nog he. en die hebben nu al meer laten zien dan de RD. ik hoop dat ze ver geraken. maar zullen weer lady Fortuna nodig hebben vrees ik.
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  We weten allemaal dat de grinta van onze duivels heel anders is tegen sterke ploegen dan tegen mindere ploegen. Is het feit dat Italië wint van Zwitserland, Turkije en Wales dan zoveel indrukwekkender dan winnen van Denemarken, Rusland en Finland?
 • willy staelens

  1 maand geleden
  Tuurlijk hopen wij op het allerhoogste, maar wees eens eerlijk wij spelen wandelvoetbal. Tegen ploegen als Italië of Frankrijk komen wij er niet aan te pas. Spelers als KDB of RL en eventueel de Hazarboys kunnen het niet alleen. Alle voorbije wedstrijden werden gewonnen op een klasseflits en dat zal spijtig genoeg niet blijven duren.