AFP/PN
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP/PN

Zijn gezicht op een wc-rol, zijn shirt verbrand,... Waarom een transfer van Dries Mertens naar Juventus onwaarschijnlijk is

BUITENLANDS VOETBALDries Mertens (35) werd de voorbije dagen gelinkt aan een transfer naar Juventus. Historisch gezien een overgang die stof zou doen opwaaien in de Serie A. En dan vooral in Napels. Toen Maradona Napoli in 1987 voor het eerst kampioen maakte, werd een ‘valse’ begrafenis - doodskisten in de kleuren van Juventus -  gehouden voor de vijand. Achtergrond bij de rivaliteit. 

7 reacties

 • Ivan Smissen

  2 maanden geleden
  In de eerste plaats liefde voor het geld, pas op de tweede plaats clubliefde. Al zijn gezever over hoe hij van de stad, de club en zijn supporters houdt... Hij houdt er zoveel van dat hij er zelfs voor 2,5 miljoen euro per jaar niet voor wil spelen.
 • Christophe catteeuw

  2 maanden geleden
  Het is over and out, de top is echt wel voorbij nu, overroepen speler.
 • E C

  2 maanden geleden
  Hij zal wel blijven bij Napels.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Niet te begrijpen dat jij niet wilde verder blijven bij Napels...🙄...??? Heeft prachtige jaren achter de rug Waarom nu veranderen voor meer geld nog ...😏...heel dwaas ! 33 jaar en was nog super goed betaald bij Napels...
 • MALFAIT CARINA CAFE TYL

  2 maanden geleden
  Begrijp niet da hij niet wil blijven in Napels voor 2,4€ miljoen per jaar hij is er toch ook al 33
 1. 5 weken vrij, maar geen vakantie: WK in Qatar zal spelers in ons land weinig extra verlofdagen opleveren
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  2

  5 weken vrij, maar geen vakantie: WK in Qatar zal spelers in ons land weinig extra verlofda­gen opleveren

  Hoewel het WK in Qatar zorgt voor een ongezien lange winterstop van maar liefst vijf weken in de Jupiler Pro League, hoeven de spelers van onze topclubs geen hoop te koesteren op een weekje verlof. Het gebrek aan wedstrijden tussen 13 november en 23 december wordt door onze topclubs vakkundig dichtgefietst met hetzij een stage, hetzij oefenwedstrijden in eigen land. Een overzicht.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 3. Sportieve toekomst Van der Poel voorlopig onduidelijk: gaat hij nog najaarskoersen in Italië rijden?
  Play
  Wielrennen

  Sportieve toekomst Van der Poel voorlopig onduide­lijk: gaat hij nog najaars­koer­sen in Italië rijden?

  Of en waar Mathieu van der Poel dit wegseizoen nog in actie komt, is voorlopig onduidelijk. Zijn team Alpecin-Deceuninck wil hem nu eerst rustig laten bekomen van de lange en vermoeiende terugreis uit Australië en de gebeurtenissen die zich daar hebben afgespeeld. Van der Poel zelf koos gisteren voor een flinke tocht met zijn mountainbike om de gedachten te verzetten.