Links Dokic als speelster, rechts als interviewer op de Australian Open.
Volledig scherm
Links Dokic als speelster, rechts als interviewer op de Australian Open. © AFP/Photo news

“Ze moet minder snoeprepen eten”: ex-tennisster Jelena Dokic wordt als tv-reporter zwaar geviseerd op sociale media, maar haar boodschap is duidelijk

Australian OpenJelena Dokic (39) heeft op haar sociale media zwaar uitgehaald naar pestkoppen die haar de voorbije dagen hebben geviseerd. De gewezen tennisster is als tv-reporter aan de slag op de Australian Open en deelde enkele voorbeelden van wat ze zoal over zich heen heeft gekregen. Waarna ze de pestkoppen dus ook van repliek diende.

9 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 weken geleden
  Mannelijke tennissers hebben het sowieso makkelijker, dames zijn vaak in een uur klaar. Haar jeugd zal er misschien ook geen goed aan hebben gedaan, haar vader had beter verantwoord en lekker eten klaargemaakt, een warm nest betaalt zich altijd terug in zoveel opzichten..
 • kurt jansens

  2 weken geleden
  Ik zou obesitas toch ernstig nemen hoor. Het is dan wel goed om je op te werpen tegen pesters en dat is ook een beetje stoer zelfs. Maar obesitas is zeker geen voorbeeld voor niemand, in het bijzonder voor kinderen. Diabetes en aanverwante ziektes die gerelateerd zijn aan zwaarlijvigheid zijn geen pretje. Dus de medaille heeft 2 kanten.
 • ronny cuypers

  2 weken geleden
  Goed in je vel zitten is veel belangrijker dan een klein vel hebben.
 • Marc Meysman

  2 weken geleden
  Ze mag gezien worden. Vind een dame mag rondingen hebben. Moeten niet allemaal barby poppen zijn.
 • Danny Van Gorp

  2 weken geleden
  Trek het je niet aan meid, als je maar goed voeld.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 1. ONS RAPPORT. “Een onzichtbare versie van de speler die hij kan zijn”: grijze topper resulteert ook in matige scores voor Antwerp en Club Brugge
  PREMIUM
  6

  ONS RAPPORT. “Een onzichtba­re versie van de speler die hij kan zijn”: grijze topper resulteert ook in matige scores voor Antwerp en Club Brugge

  Een grijze en doelpuntloze topper op de Bosuil tussen Antwerp en Club Brugge. Dat geen van beide ploegen kon charmeren, is ook te merken aan ons rapport. Middelmaat overheerst, al liepen er bij de thuisploeg toch enkele lichtpuntjes rond. “Hij draaide amper vijf dagen na zijn komst schijnbaar moeiteloos mee.” Ontdek alle scores hieronder.