België-Rusland werd een ware thriller.
Volledig scherm
België-Rusland werd een ware thriller. © Facebook Yellow Tigers.

Yellow Tigers knokken zich helemaal terug van 0-2-achterstand en scoren zo gouden punten tegen favoriet Rusland

VolleybalDe Yellow Tigers hebben in de groepsfase op het EK in Belgrado voor een stunt gezorgd. Na twee onzekere sets tegen topland Rusland (0-2) herpakte België zich met veel bravoure en zorgde het zelfs voor een stunt na een beklijvende tiebreak. Twee gouden punten in de strijd voor een kwalificatieplaats.

 1. Gewezen tennisster Jelena Dokic deelt een voor haar erg pijnlijke foto: “Een paar jaar later maakte ik bijna een einde aan mijn leven”
  Tennis
  1

  Gewezen tennisster Jelena Dokic deelt een voor haar erg pijnlijke foto: “Een paar jaar later maakte ik bijna een einde aan mijn leven”

  Voormalige tennisster Jelena Dokic (38) heeft een hartverscheurende Instagram-post geplaatst. De foto toont een jonge Dokic, helemaal van de kaart nadat haar tirannieke vader weer eens over de schreef was gegaan. “Een paar jaar later maakte ik bijna een einde aan m'n leven”, bekent ze. De Australische wil met de post als ervaringsdeskundige tegen wil en dank - ze schreef er in 2017 een boek over - het bewustzijn van geestelijke gezondheidszorg proberen vergroten.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.