.
Volledig scherm
. © Belga/Annelies Van Houdt Fotografie

Wout van Aert wordt opnieuw papa: vrouw Sarah De Bie is zwanger van tweede kindje

Heuglijk nieuws ten huize Wout van Aert (28). De wielrenner wordt voor de tweede keer papa. Dat maakte hij en zijn vrouw Sarah De Bie (28) zopas bekend op Instagram. Het koppel heeft met Georges (2) al een zoontje.

26 reacties

 • Joeri Hermans

  1 maand geleden
  Dat klopt Marika Peeters dat is het mooiste geschenk en bovendien heeft hij nog al zijn overwinningen, groene trui in TDF, MSR, 3x WK, strade bianchi, enz, enz. Hij staat aan de top van het wielrennen en heeft nog een gezin om voor te zorgen, dit is ongezien..
 • Marnix laureyns

  1 maand geleden
  Wens het allerbeste toe voor het gezin W . Van Aert . S .De Bie .
 • Johan Maddens

  1 maand geleden
  Marika Peeters , Ik ken geen andere toprenner die ook als helper in dienst van zijn ploeg rijdt zoals Wout Van Aert in ritten wedstrijden en in de Tour ! Moet geweldig verdienen bij Jumbo , wat ook zijn gezin ten goede komt ! Daar hoef je niet zo jaloers van te zijn ??
 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Wat een geweldig leuk nieuws!..deze gezinsuitbreiding ten huize VA. En zoveel meer waarde dan éénder welke en aantal WK titels in de cross/weg....want dit is het ultieme geschenk in iemands leven, waarbij al het professionele bij verbleekt. En wie weet, gaat dit Wout vleugels geven in zijn hoogste doelen van het wegseizoen?
 • nicole haeck

  1 maand geleden
  Dat is toch mooier dan een WK titel in het veldrijden
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.