Wout van Aert eerlijk: “De ploeg kan ik niets verwijten, maar mezelf wel. Ik was in finale niet op de afspraak”

WK wielrennenEen eerlijke Wout van Aert na het WK wielrennen voor de camera van VTM Nieuws. “Ik was in de finale niet op de afspraak.” 

107 reacties

 • Peeters Francis

  4 weken geleden
  Als V Aert eerlijk zou geweest zijn dan hat hij op 50 km van de aankomst moeten knechten voor de ploeg maar egoisten knechten niet.
 • elke vliegen

  4 weken geleden
  of wout nu de benen had of niet. Tegen Alaphilippe was niets te beginnen. Punt uit! Zelfs als het plan Alaphilippe niet gelukt was, dan was er nog Senechal. Dus wout was dan ook nog niet zeker want Senechal is ook top deze periode.
 • Paul Van Oosterwijck

  4 weken geleden
  Eerlijk antwoord, dat siert je, als renner en als mens. In de achtervolging stond je ook alleen, geen woord in de pers over MVDP die buiten één kleine schijnbeweging weigerde om mee te werken. Daar tegenover ben jij een grote meneer !
 • Jeannine Paelinck

  4 weken geleden
  Wout een dag niet goed maakt Jou super jaar niet kapot Je bent en blijft een topper Ook als mens
 • RUDI DE SCHRIJVER

  4 weken geleden
  De laatste 20 km waren voor Wout na een prachtige prestatie van Remco en de ploeg en dat zag je bij de eerste demarrage van alaphilippe ,toch wat te hoog ingeschat onze Wout
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.