Wout van Aert betreurt uitspraken van Remco Evenepoel: “Niet verstandig, jammer dat hij zich plots 180 graden keert”

WielrennenWout van Aert verkende vandaag het parcours van Parijs-Roubaix. Nadien gaf hij een interview aan ‘VTM Nieuws’. Een gesprek over de Helleklassieker, het WK en... Remco Evenepoel. “Jammer dat hij zich plots 180 graden keert...”

220 reacties

 • Gilles Rommes

  1 jaar geleden
  Remco wint vandaag, wva gene prijs, akkoord tegenstanders, maar toch
 • Peter Nols

  1 jaar geleden
  VA eist en krijgt zomaar als enige het kopmanschap. Hij zou gelukkiger zijn als hij thuis ook iets, zelf maar een héél klein beetje, te zeggen zou hebben.
 • Andre Ooms

  1 jaar geleden
  De media moet stoppen om deze twee prachtige coureurs tegen mekaar uit te spelen om een gazet meer te verkopen. Wout zegt dat hij geen goede benen had en Remco zegt dat hij goede benen had. Dat mogen ze zeggen en daarmee is alles besproken.
 • Paul Verheecke

  1 jaar geleden
  Remco is niet 180° graden gedraaid. Hij heeft eerst de job uitgevoerd die hem was opgedragen en pas daarna gezegd wat er volgens hem aan de tactiek schortte. Zo werkt het ook op het werk. Mijn chef verwacht van mij dat ik de opdrachten de me worden toevertrouwd correct uitvoer, maar ook dat ik opmerkingen formuleer over wat niet goed was en bijgevolg beter kan voor de toekomst.
 • eddy de decker

  1 jaar geleden
  Is dat nu zo moeilijk? de meeste spelen hier op de man en gaan prive een wielrenner afbreken , wat heeft dit te maken met zondag ? kun je remco niet verdragen of kun je wout niet verdragen , ventileer dat dan niet hier , het feit is dat nu niemand kontent is , en er is ruzie tussen 2 toppers , had remco ook zijn kans gehad en had wout eerlijk geweest het had zover niet moeten komen , de feiten zijn de feiten , ze kijken ook op remco neer wees gerust,
 1. Conor McGregor overleeft aanrijding op de fiets: “Dankzij ervaring als vechter wist ik hoe te vallen”
  Play

  Conor McGregor overleeft aanrijding op de fiets: “Dankzij ervaring als vechter wist ik hoe te vallen”

  In de octagon blijft het wachten op actie van Conor McGregor (34), maar op de fiets verricht de Ier wel nog straffe stoten. Toen hij tijdens een trainingsrit aan hoge snelheid werd aangereden, kon hij een beroep doen op zijn vaardigheden als kooivechter om ‘goed te vallen’. ‘The Notorious' hield er alleen een snee in zijn rechterbil aan over. McGregor: “Bedankt God. Het was nog niet mijn tijd.”
 2. Lionel Messi blikt terug op akkefietjes bij clash met Nederland en Van Gaal op WK in Qatar: “Niet tof wat ik gedaan heb”
  Play
  Voetbal
  7

  Lionel Messi blikt terug op akkefiet­jes bij clash met Nederland en Van Gaal op WK in Qatar: “Niet tof wat ik gedaan heb”

  Lionel Messi blikt niet helemaal tevreden terug op zijn akkefietjes met Louis van Gaal en Wout Weghorst op het WK in Qatar. De Argentijnse wereldkampioen kwam Oranje tegen in de kwartfinales, een turbulente ontknoping bracht het slechtste in de wereldster naar boven. Een maand later zegt Messi er het volgende over: “Het gebeurde allemaal in het moment, ik dacht er niet over na.”