BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Wout van Aert begint in chillmodus aan veldritseizoen: “Het is niet de bedoeling om meteen heel goed te zijn”

VELDRIJDENZaterdag keek hij nog de kat uit de boom, zondag in Antwerpen is het gedaan met verstoppertje spelen. De eerste cross van Wout van Aert (28), meteen tegen Pidcock, Van der Poel en co. Van stress echter geen spoor. “Vorige winter heb ik mij bangelijk geamuseerd en dat was niet omdat ik vaak won. De cross draagt nog steeds bij tot wie ik ben, maar vergeleken met vijf jaar geleden is de honger om te presteren niet meer zo groot.”

12 reacties

 • Antoine Van De Velde

  2 maanden geleden
  Wout van Aert vier jaar op rij ritwinnaar in de Tour telkens in steun van de ploeg.Groene trui met het hoogste punten totaal, en uit de top van de UCI ranking niet weg te slaan. Een woordje mee spreken in het opstellen van je programma mag dan wel.
 • Antoine Van De Velde

  2 maanden geleden
  Over één zaak moeten vriend en vijand het stilaan eens zijn, de verwachtingen wat zijn carrière betreft heeft Wout van Aert ruim ingelost.
 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Goed zo wout laat in 2023 maar zien dat je ook De Ronde kan winnen en liefst zoals Gilbert dat deed.GO FOR IT.
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Nog een beetje vroeg om te spreken over de puntjes op de i zetten, het is niet dat dit het wk was… Wout is duidelijk nog niet op zijn niveau van vorig jaar eerder op dat van 2020 deze tijd van het jaar. Ik zie het nog wel spannender worden over 3-4 weken maar Mathieu zal vaak de bovenhand blijven nemen tenzij elke weide gaat verzopen worden.
 • leen hanssens

  2 maanden geleden
  Probeer toch maar te winnen. Succes.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Geen voetbal voor Neymar op 31ste verjaardag, wel liefdesgeluk met opnieuw Bruna na geruchten overspel

  Geen voetbal voor Neymar op 31ste verjaardag, wel liefdesge­luk met opnieuw Bruna na geruchten overspel

  Er zijn nog zekerheden wat betreft het liefdesleven van de zondag 31 jaar geworden Neymar. Het licht knippert haast constant. En het gaat steevast om brunettes die Bruna heten en vier jaar jonger zijn dan hem. Nadat de PSG-ster tussen 2012 en 2018 een aan-uit-relatie had met actrice Bruna Marquezine (27), is het nu de beurt aan Bruna Biancardi (27). De laatste statusupdate: opnieuw aan, nadat het koppel de verjaardag van Neymar samen vierde en enkele intieme foto’s deelde.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.