Exclusief voor abonnees

Tom Boonen over de Belgen: “Het was nooit met overgave of overtuiging, dat heb ik gemist. Bij allemaal”

Belga
Een 6 op 10 geeft onze analist Tom Boonen de Belgen in Yorkshire. Nipt gedelibereerd, omdat het zo’n zwaar weer was om in te koersen. “Elke lekke band of val of probleem met het materiaal was fataal. Je kon gewoon niet terugkeren.” Maar ook de gewezen wereldkampioen zag iets te platte Belgen. 

Misschien was Van Avermaet niet zeker van zijn stuk, maar je moet durven op tafel slaan

Tom Boonen

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Van Den Bossche

  Tommeke zou op dit zware parcours ook niet mee gekund hebben.Dus beter zwijgen.En Gilbert had al geen goesting om terug aan te zetten omdat ook hij wist dat het te zwaar was. Wel spijtig dat hij niet eerlijk was ten opzichte van Remco.

 • Roger Deprez

  Tom ze waren niet goed genoeg ze konden zelf niet op kop rijden om de gaten te vullen laat staan mee springen en het systeem van kopman heeft eens te meer gefaald. De Denen hun systeem was veel eenvoudiger eens kijken wie mee kan en die dag goed is en als één van de onze weg is met ze alle afstoppen in plaats van al dat gezever van rol verdelen van begin tot het einde.

 • Bernd Vaes

  Voor één keer heeft Boonen gelijk, maar ergens kon hij dat niet zeggen van Remco.

 • freddy supli

  Er zijn geen winnaars bij de Belgen, juist goede renners. de enige die het zal kunnen is Evenepoel, de rest wint sporadisch een wedstrijd! de renners hebben dus niet gedaan wat Verbrugghe wilde. ze zijn niet goed genoeg of Verbrugghe mag opkrassen omdat hij renners meeneemt die nauwelijks wat gedaan hebben en afgestapt zijn! de enige die zijn job goed deed was Lampaert.

 • Pieter Martens

  Je moet in de koers goede benen en een goed stel hersenen hebben en al de rest is larie wat M Wuyts en J Decauwer ook beweren.