Exclusief voor abonnees

Bondscoach Verbrugghe heeft opmerkelijk WK-plan: “Bouwen rond Van Avermaet, Gilbert en... De Gendt”

Thomas De Gendt.
Photo News Thomas De Gendt.
Yorkshire calling to Rik Verbrugghe. Anderhalve maand nog heeft de bondscoach voor het samenstellen van zijn WK-kern. Van Avermaet en Gilbert zijn de logische kopmannen. Maar Verbrugghe heeft een andere opvallende naam in gedachten. “Een goeie Thomas De Gendt moet altijd mee.”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk Van Den Bossche

  Aan al degene die het zo goed weten, zet jullie selectie van 8 renners hier, misschien kan er van jullie kennis nog wat geleerd worden.

 • Jan Van Rompaey

  Dat wordt een echte ramp.

 • François De Coster

  Er zijn voor de ogenblik betere en sterkere renners dan Van Avermaet in België, hij heeft dit jaar nog niets uitzonderlijk bewezen dat zijn titel als kopman kan verantwoorden, dus thuis laten en jonge kracht meenemen deze gemotiveerd is.

 • jacques vandevelde

  de gendt is wel degelijk een van onze beste renners...doch met hem erbij rekent verbrugge op een vroege aanval.....hiermede zal hij Vanderpoel in een zetel naar de zege brengen.want zo kan deze de kat uit de boom kijken en rekenen op zijn sprint....NIET DOEN ZOU IK ZEGGEN...

 • josé delie

  Vanavermaet ,niet afschrijven , staat als enige Belg top tien op de wereldranglijst op basis van resultaten ,heeft niets meer te bewijzen !!!