Ga naar de mobiele website
^ Top

Win tickets voor ploegvoorstelling Omega Pharma - Quick-Step

De ploegvoorstelling gaat door in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx
De ploegvoorstelling gaat door in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx
Op 15 januari vindt in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx (Gent) de ploegvoorstelling van Omega Pharma - Quick-Step (OPQS) plaats, een ideale kans voor de lezers van HLN.be om Tom Boonen en Mark Cavendish van dichtbij aan het werk te zien. En actie zal er zijn: de Belgische wielerformatie plant immers een spektakelrijke avond met als apotheose het OPQS-kampioenschap op de piste. Vloert Tom Boonen daar Mark Cavendish of gaat pistespecialist Iljo Keisse met de titel aan de haal?

Het OPQS-kampioenschap brengt u een gevarieerd programma gevuld met de perfecte mix van topwielersport, spanning, entertainment en spektakel. HLN.be heeft voor jullie 50 duotickets in petto, goed voor toegang tot de tribune en een gratis parkeerkaart. Het evenement begint om 19u30 en eindigt om middernacht.

Wat moet u daarvoor doen? Deelnemen aan onze wedstrijd is uiterst eenvoudig. Schrijf je gewoon in op onze digitale nieuwsbrief. Die valt dagelijks of wekelijks in je elektronische bus. Geen nood als je al ingeschreven bent: vul gewoon je e-mailadres in en je maakt evenveel kans op het duoticket. De actie loopt af op 8 januari, nadien worden de winnaars per mail gecontacteerd. Succes!

Voor meer informatie kan u hier terecht.Meld een bug