Exclusief voor abonnees

Wat een weelde! Merckx, Tchmil en Boonen over onze twee sterren: “Gouden wielerjaren op komst voor België”

rv/Belga/Photo News
Hop, wéér een één-tweetje. Als Evenepoel scoort, blijft Van Aert niet achter. En omgekeerd. Vorig weekend nog in de Strade Bianche respectievelijk Ronde van Burgos, nu in Milaan-Sanremo en de Ronde van Polen. Wat! Een! Weelde! Waar stopt dat succes? Of staat er gewoon geen maat op bij die twee? Drie experten laten er hun licht over schijnen. Andrei Tchmil, die met Van Aert een opvolger kreeg als laatste Belgische Primaverawinnaar (1999). Huisanalist Tom Boonen. En Eddy. Merckx. Simpelweg ‘De Allergrootste’.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Yves Gysel

  Remco is gewoon een uitzonderlijk natuurtalent. Mensen zeggen altijd dat we hem niet mogen vergelijken met de allergrootste "Eddy Merx", maar nu kan je toch niet meer anders. Wanneer je wereldtoppers hoort zeggen, dat hij voor hen 5 km te snel rijdt. Tja dat is gewoon Merxiaans. Is gewoon genieten om naar Remco te kijken.

 • Hilde Delange

  Bart rotty, hij deed al heel zijn jonge leven topsport en dus een getraind hart, Kijk en geniet van onze jeugd VA won niet alleen met de benen maar ook met zijn hoofd en EVP is nog een groter fenomeen

 • Fientje Goderie

  We hebben werkelijk een paar supertalenten in ons land ,waarvan we nog jaren ongelooflijk van gaan genieten !

 • Guido De Deken

  En 10 jaar later komt er een film van de renners anno 2020 en wat ze namen om de koers te winnen in volle coronastrijd. Mensen vragen op bedrogen te worden in sport en spel waar veel geld in omgaat.

 • Dirk Bytebier

  Altijd wordt hier iemand vergeten die toch wel bij de allergrootste hoort " Roger Devlaeminck " en dat Boonen maar zwijgt .