Ga naar de mobiele website
^ Top

Wanty-Groupe Gobert getroffen door virus

Ook de Italiaan Andrea Pasqualon werd getroffen door het virus
Photo News Ook de Italiaan Andrea Pasqualon werd getroffen door het virus
Wanty-Groupe Gobert werd in aanloop naar de derde etappe van de Arctic Race of Norway (2.BC) getroffen door een virus. "Tom Devriendt en Brecht Dhaene gingen niet van start met maagproblemen en tijdens de etappe moest ook Robin Stenuit er de brui aan geven", zo meldt de Belgische formatie vandaag.

Ook de Italiaan Andrea Pasqualon, na de tweede etappe tweede in de stand op twee seconden van leider Dylan Teuns, bleef niet gespaard. Hij moest vandaag uiteindelijk 3:40 toegeven op de Noorse ritwinnaar, die het nipt haalde voor Teuns.

"Andrea Pasqualon startte nog in de hoop om zijn algemene klassement te verdedigen. Op drie kilometer van de finish moest hij de kopgroep echter laten rijden wegens energietekort", zo verklaart ploegleider Jean-Marc Rossignon in een persbericht van het team.

"Dit virus komt erg ongelegen aangezien onze ploeg nu gehalveerd is en we het klassement van Pasqualon niet ten volle konden verdedigen. Als Pasqualon morgen gerecupereerd is kunnen we voor een etappeoverwinning gaan in de slotrit, die hem erg goed moeten liggen."
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug