Waarom Nederlanders blij zijn bij het zien van deze foto

Twitter FDJ
Eindelijk weer een Nederlandse driekleur in het peloton. Kampioen Ramon Sinkeldam droeg bij vorige werkgever Sunweb een gewone trui, enkel opgesmukt met een vlag. Zonde. Inmiddels is de Nederlander overgestapt naar FDJ, waar hij wél een klassieke kampioenentrui krijgt. Opluchting bij onze noorderburen. Een Nederlandse kampioen moet herkenbaar zijn in het peloton, al zal hij dan wel érg lijken op ploegmakker en Frans kampioen Arnaud Démare (links hieronder). Gelukkig is Sinkeldam vrij herkenbaar door zijn lengte (1m93)...

Sinkeldam in zijn kampioenentrui bij Team Sunweb

Sinkeldam in zijn nieuwe kampioenentrui bij FDJ

Wanty-Groupe Gobert presenteert nieuwe outfit

Ook Wanty-Groupe Gobert heeft zijn trui voor het nieuwe seizoen voorgesteld. “We zijn een samenwerking aangegaan met de Chinese kledijfabrikant Santic. Het idee en de dominante kleuren blijven ongewijzigd en passen bij het nieuwe Cube C:68 Litening-frame. De marineblauwe en fluogele kleur zullen onze trui opnieuw onvermijdelijk maken in het peloton in 2018”, klinkt het. De nieuwe outfit werd gepresenteerd door Thomas Degand en Xandro Meurisse. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Luc Deville

    Franse sponsor heeft meer respect voor de Nederlandse kampioenentrui dan een Nederlandse sponsor. Zegt veel over de Nederlandse sponsor. De roze trui weigerde de sponsor niet, want die bracht meer geld op.

  • Dirk Van Den Bossche

    Nu kan die tenminste volop genieten van zijn kampioenentrui