Wallays haalt na Vuelta-zege furieus uit: "Losers! Waar zitten die mannen van Quick.Step nu?"

Jelle Wallays moest heel wat frustraties kwijt na zijn zege in de achttiende etappe van de Vuelta. Nadat hij een sprintend peloton voorbleef, schreeuwde hij de longen uit zijn lijf. Daarbij haalde hij ook fors uit naar veelwinnaar Quick.Step. "Losers. Heel de tijd lachen met mij. Waar zitten de mannen van Quick.Step?"

De aanleiding zou een opmerking van Quick.Step-ploegleider Rik Van Slycke zijn. "Hé Wally, waar rijd je naar toe?”, zou die na twintig kilometer koers naar Wallays hebben geroepen. Een serieuze misrekening. 

Bij de blauwe brigade reageerden ze al op het vooral. Patrick Lefevere vraagt zich af of de renner van Lotto-Soudal niet te veel cafeïne heeft genomen. Ook Iljo Keisse roerde zich fijntjes op Twitter, maar niet vooraleer zijn landgenoot te hebben gefeliciteerd. “Proficiat Jelle Wallays, supersterk en dik verdiende overwinning. Uitspraak na de koers iets minder klassevol maar bon, ik weet niet wat eraan voorafgegaan is. Btw de losers winnen vandaag in Slovakije." 

RV92 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Van Den Bossche

  En dan gaat Lefevere nog eens zeggen dat Wallays te veel cafeine binnen had na zijn reactie. Lefevere zou misschien eens beter denken wat hij vroeger allemaal moest binnenspelen om een meelopertje te zijn.

 • ringo van der pulst

  Zie dat je ooit eens mag rijden voor die lozers.

 • Glenn Wouters

  Je kan de reactie van Van Slycke ook zien als een goede raad. Want nu je weet dat hij gewonnen heeft dan is het zeer knap gedaan. Maar als je een renner zo ziet rijden dan is het normaal dat dit een gigantische chasse pattat is en wil Van Slycke hem de raad geven om wat kalmer aan te doen.

 • Christiane Van Croonenborch

  Proficiat Jelle Wallays voor de Belgische overwinning maar Quick step losers noemen ?? dan moeten we er zelfs geen telraam bijhalen vrees ik en ja talent kost geld dan is de rekening snel gemaakt

 • François Nuyts

  Zij zullen het wel begrijpen en het hem niet kwalijk nemen denk ik . Als je zoals aangehaalt wat belachelijk gemaakt wordt is het wel normaal dat men zo eens reageert denk ik . Ook belachelijk van diegene die hem dat gezegd heeft natuurlijk , waar rij je naartoe Wally , wat moet hij anders doen dan , altijd in het peloton blijven zitten misschien . En voila , hij heeft nu zijn gram kunnen halen uit het feit dat hij deze rit op een heel verdiende manier gewonnen heeft .