Exclusief voor abonnees

De Gendt begint aan zijn derde grote ronde van 2019: “Niet te veel tralala rond maken”

BELGA
Zijn schoonmoeder, zijn vrouw en de twee kindjes Timo (5) en Amber (3) zijn in Torrevieja in Spanje, waar Thomas De Gendt (32) morgen aan zijn ­derde van drie grote ­rondes in 2019 ­begint. Voor de kinderen is het bijzonder, zegt De Gendt. Zelf is de renner wel wat ­gewoon. “Drie grote rondes rijden op een jaar is niet zo moeilijk, daar moet niet te veel tralala rond worden ­gemaakt.”

Een reclamekaravaan, snoepjes, motoren, volgwagens en een groot kleurrijk peloton: dat gaat voor zijn kinderen een hele belevenis zijn, weet Thomas De Gendt. Dat hebben ze namelijk nog nooit gezien.

Zelf is hij ook blij, dat zijn hele gezin er voor de eerste keer bij is. Al was het maar voor rit twee zondag, die eindigt in Calpe, waar De Gendt een huis heeft. “Na afloop van de rit komen de kinderen naar de bus. Ik kijk daar wel naar uit.”

Gelooft u in kansen op ritsucces voor De Gendt in zijn derde grote wielerronde? Selecteer hem dan in de Gouden Vuelta. Meespelen kan op DEZE PAGINA

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Germain De Block

    Veel respect voor een geweldig renner die altijd mens is en kan relativeren.veel succes toegewenst.

  • Dirk Van Den Bossche

    Typisch Thomas , geen tralala , maar stoempen op de pedalen. Veel meer klasse dan al die pseudokopmannen uit zijn ploegske