Bjorg Lambrecht zwaait de Vuelta uit waarna ploegmaats Van der Sande en De Gendt voor de komische noot zorgen

BELGA

De eerste grote ronde zit er op voor Bjorg Lambrecht. Omdat de 21-jarige renner van Lotto-Soudal nog maar net komt piepen op het hoogste niveau keert onze landgenoot een week voor het einde van de Vuelta weer huiswaarts. "Drie weken Vuelta is van het goede teveel", vertelde hij nog aan onze krant. Nu kondigde Lambrecht zijn afscheid ook op Twitter aan. "Na de temperaturen in de eerste week was ik redelijk snel 'bien cuit', maar ik kan niet klagen met een achtste en een vierde plek. Bedankt aan mijn ploegmaats en de staf voor hun steun", liet hij weten op Twitter. Zijn kamergenoot Jelle Wallays wilde Lambrecht ook bedanken. "Je gaat een mooie toekomst tegemoet als je zo blijft werken. Bedankt om mijn kamergenoot te zijn. Ik hoop dat je veel hebt geleerd", klonk het bij Wallays. 

(Lees hieronder verder)

Een tweet waar Tosh Van der Sande, die andere ploegmaat bij Lotto-Soudal maar al te graag op inpikte. "Je kan dat toch tegen elkaar zeggen", gaf Van der Sande er een kwinkslag aan. En wie bij Lotto-Soudal kwinkslag zegt op Twitter, denkt uiteraard meteen aan Thomas De Gendt. Die kwam op zijn beurt grappig uit de hoek. "Tosh mag u muziek wat zachter?", vroeg De Gendt zich af. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric maier

  Lambrecht heeft een goede Vuelta gereden. Als het van hem zou afhangen zou hij wel doorrijden, maar het is goed dat de ploeg hem er nu uitneemt. De derde week zou pure roofbouw zijn voor de erg jonge renner. Nu goed rusten en dan nog een paar wedstrijden in het najaar voor ervaring op te doen.

 • Peeters Freddy

  Belachelijke berichten sturen kunnen ze wel maar wanneer gaan ze eens op het podium staat met een overwinning ?, het is dank zei de lotto spelers dat ze hun brood verdienen hé.

 • Bernard Aelvoet

  Dat is nu echt teamgeest! En een dikke proficiat aan Bjorg, we zien je zeker terug in de toekomst.

 • Wim Vander straeten

  Nu voetjes op de grond houden zou ik zeggen en niet gaan zweven zoals ploeggenoot Wellens

 • dirk claeys

  Knesselare in de ban van Bjorg, wat word dit binnen 3 a 4 jaar!