Vriendin Bjorg Lambrecht plaatst ontroerende boodschap op Instagram: “Ik zal je eeuwig missen”

.
rv .
Carmina Clipea, de vriendin van Bjorg Lambrecht, heeft in een ontroerende post op Instagram gereageerd op het overlijden van haar vriend. “Ik ben mijn soulmate verloren, mijn geliefde, mijn beste vriend”, schrijft Clipea. “Ik zal je eeuwig missen en voor altijd van je houden. Rust in vrede.”

Naast haar emotionele boodschap plaatst Clipea nog enkele foto’s van gezamenlijke momenten van het koppel. Bjorg Lambrecht stierf gisteren aan zijn verwondingen na een zware val in de Ronde van Polen. Hij werd 22 jaar.

Instagram30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • lucrece forrez

  tis hart verscheurend ook al ken ik hem niet dat is het noodlot maar zou niet mogen zo jonge mensen zo plots niet te beschrijven veel sterkte voor familie en jij meisje

 • Luc Dano

  Ik kende deze jonge talentvolle renner nauwelijks en toch heb ik een traan moeten laten.

 • BERNARD VERVAEK

  Als het noodlot toeslaat mag je doen wat je wil je kunt het niet ontlopen.Het is onwezenlijk dat het kan gebeuren.Het doet onbeschrijfelijk pijn om zo iemand te verliezen.RIP kampioen.We vergeten je nooit.

 • Tine Dem

  Veel sterkte meisje !

 • herman de genst

  nadat ik bjorg Lambrecht had horen praten tijdens de uitzending van Vive Le Velo wist ik zeker dat dit een renner was waar een grote toekomst was voor weggelegd , vriendelijk, verstandig en zeer nuchter . helaas heeft het lot anders beslist en heeft een groot talent ons veel te vroeg verlaten . veel sterkte aan de familie r i p .