VIDEO. Merlier na Belgische titel: “Dit gevoel is onbeschrijfelijk”

Tim Merlier kroonde zich vandaag tot Belgisch kampioen in Gent. “Ik vond mezelf vooraf geen topfavoriet en liet me niet nerveus maken. Het dan ook nog eens afmaken, is toch iets anders”, vertelde een dolgelukkige Merlier na afloop. “Dit gevoel is onbeschrijfelijk. Het zal een jaar lang genieten worden in deze trui. Nu ga ik een weekje rusten en dan bouw ik terug op.” Bekijk hierboven de volledige reactie van Merlier.

Merliers ploegmaat De Bondt: “Hoed af voor Remco Evenepoel”

Tim Merlier.
rv Tim Merlier.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • patrick isenborghs

  ja luc slechte verliezer man ! Als iemand een sprint wint met 2 fietslengte voorsprong en u durft spreken van een onwaardig kampioen . Iedereen wist dat hij snel is en had maar in zijn wiel moeten zitten als ze konden tenminste . En een cross winnen zal voor de meetste een droom zijn als MVDP er zijn zinnen op zet

 • Dirk Van Den Bossche

  Onwaardig kampioen @ Luc. Die jongen heeft slechts 2 weken een contract om op de weg te fietsten en het is reeds zijn 2de overwinning.Ze hebben toch niemand tegengehouden om hem te kloppen. Hij is supersnel en zoveel hebben ze er niet in Belgie. Lotto zou beter spenderen in zulke gasten dan in een oude Gilbert

 • eric maier

  Luc van de Veken.. op zo'n manier winnen, wat is daar onterecht aan ? EN het is duidelijk dat je hem nooit hebt gevolgd. Wat bij de laatste weken laat zien, kan hij al karen, hij is intrinsiek meer wegrenner dan veldrijder. Maar hij moet dat ook zelf beseffen. Veldrijden was hij vrij goed maar fyfiek niet helemaal zijn ding. Van bij de beloften kiest hij vooral veld, terwijl hij beter op de weg is. Maar, in het veldrijden krijg je vlotter een contract als je goed bent, Meer kans, meer zekerheid.

 • LUC VAN DER VEKEN

  U hebt de trui, daarmee is alles gezegd. Onwaardige kampioen. Nu nog eens PROBEREN een veldrit te winnen? Zal niet lukken.

 • patrick isenborghs

  als renner van een kermisploegske mooi afgewerkt maar de beste in koers was de jongste , proficiat aan beide !