10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • serge vansteenkiste

  Hij is met van alles en nog wat bezig, dat hij het gewoon bij zijn beroep houd,wat moet een jonge man van zijn leeftijd in een boek schrijven over zich zelf in volle cross periode naar de boekenbeurs om te signeren, even mee doen als figurant in Thuis wat geen enkele meerwaarde bracht aan de soap en nog een vakantie inplanten, hoe bezig

 • Henri Van Briel

  Mooi initiatief van de wereldkampioen.om de jeugd te motiveren. Hopelijk blijft hij nog lang veldrijder want hierin zal hij altijd tot de wereldtop behoren.

 • Roger Deprez

  Fantastisch Wout dat je aandacht hebt voor onze jeugd, want zij zijn de toekomst voor die mooie sport die veldrijden is.Zeer triestig dat er nog altijd mensen zijn die hun eigen landgenoot afbreken en geen goed woord kunnen zeggen over Wout.

 • Gilbert Vermeersch

  Wout is gewoon nn toffe gast, altijd zn natuurlijke zelf.. Genen dikke nek..

 • Simon Goezinne

  Wout van Aert zal weer wereldkampioen worden. Hij kan zich als geen ander focussen op die ene belangrijke wedstrijd.