VIDEO: Thibau Nys laat zijn straffe kunstjes zien en daagt zijn vader uit: "Jij krijgt je voorwiel er nog niet op"

RV

Op 1 januari moest hij in Baal nog de duimen leggen voor Dante Coremans, maar Thibau Nys schittert tegenwoordig vooral op de buis. In de nieuwste reeks DNA Nys op één draait alles rond de ondertussen al 15-jarige zoon van Sven Nys. En dat hij wel overweg kan met zijn tweewieler toont Thibau in een voorproefje van de aflevering van vandaag. Daarin is te zien hoe Thibau tracht om op een picknicktafel te springen. Aanvankelijk lukt het hem niet, maar als zijn vader hem wat treitert is Thibau vastbesloten om zijn missie te doen slagen. "Jij krijgt je voorwiel er nog niet op", deelt Thibau een prik uit naar zijn vader. Die kijkt alleen maar vol bewondering naar de kunstjes van zijn zoon. De tweede aflevering is vandaag te zien vanaf 22u20.
13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Moreno Tecchio

  Wil , Nys heeft 12 keer de WB 13 keet SP 10 keer gva 9 keer BK en 4 keer wereldtitel gewonnen ik denk dat dit meet is dan gaten vullen

 • Charles Petitjean

  Een grote renner gaat hij helaas nooit worden.

 • Rony Mestdagh

  Wellens, Albert beter op hun best?? jij kent ook veel van cross. Trouwens daar gaat het ook niet om. Ik leer mijn kinderen dat ze uitgesproken voor iemand mogen zijn, maar niet tegen ! Laat iedereen gewoon zijn ding doen.

 • Jos Denis

  Altijd weer gratis reclame voor de heer Nijs. Ook de VRT ligt aan zijn voeten. Nijs gaf toe dat hij een politieke carrière wel ziet zitten en is druk bezig met de voorbereiding daarvan.

 • André Vermaelen

  Het aandachtzoeken zit daar in de genen.