VIDEO: Meeusen en co ontsnapten in Overijse aan catastrofe: deze dronken fan ging bijna met de hoofdrol lopen

RV

Mathieu van der Poel was alweer de protagonist in de 'Moeder aller Crossen', maar het scheelde niet veel of een dronken fan ging met de hoofdrol lopen. Tijdens de Druivencross in Overijse stond er alweer geen maat op Van der Poel die al naar zijn 17de zege van het seizoen stormde. Voor de tweede plek was het wel nog spannend. Terwijl Toon Aerts, Corné van Kessel, Tom Meeusen, Eli Iserbyt en co volop in de strijd waren voor een podiumplek werden ze ei zo na gestopt door een dronken fan. De supporter dacht het parcours nog net te kruisen voordat de coureurs eraan kwamen. Hij gleed echter uit in de modder en veroorzaakte zo bijna een valpartij. Gelukkig bleef die maar net uit.
19 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Luc Steenmans

    Catastrofe. ..niet overdrijven he. .

  • Georges Lanssens

    Sorry voor Vanderpoel, maar de mannencross is voorlopig niet meer interessant hoor ! En verder komt nu ook die Française de boel bedreigen ... Belgen sta op ! NIET stap op hoor , want anders blijven er nog heel wat supporters achterwege . Georges Lanssens

  • Philomena Vanderweyen

    Zaterdag in Essen ook een bende zatlappen die de boel daar kwamen verpesten,stonden daar de renners belachelijk te maken en over de spandoeken te hangen met hun pinten in de hand,deze"mannen"zouden beter van de cross wegblijven en zich thuis in de zetel bezatten als dat al mag van moeder de vrouw.

  • kris De Ridder

    op Vlaamse kermissen word nu eenmaal veel gedronken......de kermiskoersen zijn bijzaak.

  • Dhondt Geert

    er zijn veel ergere dingen dan deze"catastrofe"