Exclusief voor abonnees

Van Pau tot Lille, een reconstructie van het leed bij Van Aert: “Ik had het gevoel dat ik levend aan het verbranden was en vreesde voor mijn carrière”

Deze pijnlijke grimas sprak boekdelen
BELGAIMAGE Deze pijnlijke grimas sprak boekdelen
Of hij nog zou kunnen stappen? Of hij nog een (top)wielrenner zou worden? Of hij nog zou kunnen crossen in de winter? Het waren allemaal vragen die Wout van Aert zich na zijn zware val op 19 juli in de Tour heeft gesteld. 204 dagen na die vreselijke klap in Pau mag duidelijk zijn: Van Aert is op de goede weg terug. Een reconstructie: van Pau tot Lille, waar hij vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer aanknoopte met een overwinning.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Deprez

  Al zijn supporters die trouw en geduldig op de kampioen hebben zitten wachten na zijn horror val waren natuurlijk blij dat Wout terug is op niveau in het veld en wensen hem veel succes in het voorjaar seizoen. Wij supporters van Wout hebben het niet nodig om op andere renners te vitten, wij laten alle renners of rensters in zijn of haar waardigheid. In Lille is Wout in de vijfde en zesde ronde vreselijk en ontzettend diep in het rood geweest, maar is goed voor zijn algemene weerstand.

 • herman de genst

  Een goede opsteker voor het wegseizoen met vertrouwen tegemoet te zien , top .

 • Herbert Verbeeck

  Karaktergast! Respect hoor.

 • Steven Van Westerloo

  Knappe prestatie, van een comeback gesproken!