Van Aert vertrokken op welverdiende vakantie (maar eerst werd hij nog getrakteerd op wat lekkers)

Luchthaven Antwerpen

Een dag na zijn triomftocht op het WK veldrijden in Valkenburg is kersvers wereldkampioen Wout van Aert vanochtend samen met zijn verloofde Sarah op het vliegtuig gestapt richting Malaga. Maar dat deed hij niet zonder dat hij op de Antwerpse luchthaven eerst nog in de bloemetjes werd gezet. Zo kreeg hij onder meer een doos met Antwerpse Handjes cadeau van baliemedewerker Nadiaj.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robbe Leyssens

  Roger De Vlaeminck heeft in totaal 177 overwinningen op de weg behaald. Hij is nooit wereldkampioen op de weg geworden. Dat ontsiert zijn carrière voor geen millimeter. Dus wat is het probleem? Van Aert is wereldkampioen. Punt. Dus stop met zagen en zeveren.

 • daniel surinx

  in namen gert lans daar kwam vdp ook niet in het stuk voor,zijn dit jaar technische omlopen en heel snel,in de loodzware bagger crossen,heeft wout iets meer pk,veel crossen zijn meer criteriums daarom wint vdp

 • Angelo Pauwels

  Wout is nu gewoon een week op vakantie, om fris te zijn voor het klassieke voorjaar, daar moet niks anders achter gezocht worden !!! Van een grote Wout van Aert fan.

 • roger jacobs

  Roger Jacobs , wout heeft geen doping genomen alleen een enzeem l carnetine en enzeem thaurine is natuurlijk ,en geeft u super kracht , zet vet om in spieren daarom is wout zo mager geworden,wat betreft VDP u weet wat ik vroeger schreef over genen ?

 • jacques vansteenkiste

  iedereen gunt sagan de wk titel.........nochtans zou greg van aevermaet wk moeten zijn ...was ook de beste renner over het ganse seizoen.... ik ben fier een supporter van wout te zijn...