Van Aert heeft "leuk nieuws" in petto, al heeft iedereen daar het raden naar

belga
Terwijl Mathieu van der Poel de ene crosszege na de andere rijgt, loopt het voor wereldkampioen Wout Van Aert nog niet zo lekker. De Belgische veldrittrots bleef in de twee Amerikaanse wereldbekermanches steken op een 14e en een 7e plaats, maar heeft bij zijn terugkeer in België wel "leuk nieuws" in petto.

Wat het nieuwtje van de regerende Belgisch kampioen veldrijden precies is, weet niemand behalve Van Aert zelf. Een tipje van de sluier oplichten, deed hij gelukkig al wel. 

"Vooraleer onze ouders een attack krijgen, nee, er is geen opvolging op komst," riposteerde de crosser alle mogelijke geruchten rond een zwangerschap met vriendin Sarah De Bie. 

Het blijft dus nog even wachten op een antwoord, al zal Van Aert in de loop van deze week ongetwijfeld zelf met het nieuws naar buiten komen. Wordt dus zeker vervolgd...

TDW
belga8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • joost De krijger

  Ze krijgen een baby . Daarom is hij zo moe

 • gianni df

  Word nederlander en zal vanaf nu in dienst rijden van de Nederlanders. Dan zal hij niet steeds moeten zeggen dat hij niet mee kan.

 • Jean De Bie

  Hij stopt met fietsen

 • Gino D.

  Hij daagt Mayweather uit voor een gevecht. Dat brengt in één keer meer dan genoeg op. Waarom je twintig jaar afbeulen in de modder.

 • Dumpty Pels

  Hij gaat trouwen