Sven Nys neemt Corné van Kessel nog twee jaar langer onder zijn hoede bij Telenet Fidea Lions

Photo News
Corné van Kessel wordt door Telenet Fidea Lions beloond voor zijn constante seizoen met een contractverlening tot 2019. De Nederlander zit al sinds 2009 bij de ploeg en geniet van de samenwerking.

Op de site van Telenet Fidea Lions laat Corné weten opgetogen te zijn met de contractverlenging: "Dit is een bevestiging dat ik een goed seizoen heb gereden. Bijna op elk parcours heb ik een goed resultaat kunnen neerzetten. De ploeg gaf me dit jaar ook de kans om enkel de Wereldbeker en de DVV Verzekeringen Trofee volledig te rijden. Daardoor had ik tussendoor meer rust en trainingsmogelijkheden en kon ik altijd op niveau blijven presteren."

Decennia bij Telenet

Door zijn verlening gaat de Nederlander in 2019 aan zijn tiende jaar bij de club zitten, toch een uitzonderlijke prestatie: "Ik voel me goed in de ploeg. En dat is het belangrijkste voor mij. Daarom kies ik nu ook voor een verlengd verblijf. Ik ga er alles aan doen om er nog mooie jaren van te maken."

Teammanager Sven Nys is eveneens tevreden met de contractverlenging van de 25-jarige van Kessel. "Corné heeft de afgelopen winter heel constante prestaties geleverd. Maar daarnaast is Corné ook een erg aangename renner om mee te werken, hij staat altijd klaar voor het team en geeft zich elke training en elke wedstrijd voor de volle 100%. Het is fijn om met Corné samen te werken."