Snipverkouden Jens Adams start niet in Loenhout

Jens Adams had zijn zinnen gezet op een prima prestatie in Loenhout, maar moet dus ziek afhaken.
Belga Jens Adams had zijn zinnen gezet op een prima prestatie in Loenhout, maar moet dus ziek afhaken.
Wat is dat toch bij Vastgoedservice-Golden Palace? Na Rob Peeters en Wout van Aert is nu immers ook Jens Adams ziek. De 22-jarige Adams is getroffen door een zware verkoudheid en moet bijgevolg de Azencross in Loenhout van vandaag laten schieten.

Het forfait van de renner uit Minderhout komt ongelegen want hij was net in uitstekende doen, zo eindigde de jongere broer van Joeri Adams afgelopen zondag nog knap zesde in de Superprestige in Diegem op een kleine halve minuut van winnaar Mathieu van der Poel. Bij Vastgoedservice lijkt het overigens wel alsof de duivel ermee gemoeid is want Rob Peeters en Wout van Aert werden afgelopen weekend ook al geveld door ziekte.

Van Aert aan het feest?
De Azencross in Loenhout is de zesde manche van de Bpost Bank Trofee. Met Wout van Aert verdedigt een ploegmaat van Jens Adams straks zijn leidersplaats in het klassement. Als de 20-jarige wereldkampioen bij de beloften straks wint, zou het dit seizoen al zijn vierde overwinning zijn in een BB-manche. In dat geval lijkt ook de eindoverwinning slechts een formaliteit.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS