Sluitingsprijs Oostmalle ontvangt alle toppers

Wout van Aert en co komen dan toch aan de start.
PHOTO_NEWS Wout van Aert en co komen dan toch aan de start.
De voorbije dagen zag het er naar uit dat de Sluitingsprijs in Oostmalle het zonder de renners van Vastgoedservice-Golden Palace zou moeten doen, maar er is vandaag dan toch een akkoord bereikt tussen beide partijen. Dat laat de organisatie weten in een persbericht.

Op zondag 22 februari vindt de laatste veldrit van het seizoen plaats in Oostmalle. Normaal verzekerd van alle toppers, maar een financieel dispuut tussen Vastgoedservice-Golden Palace en de organisatie gooide de voorbije week roet in het eten.

Manager Geert Vanhoof van de ploeg stelde dat niemand van zijn renners nog naar Oostmalle zou mogen afzakken, ook niet ploegleider Niels Albert die er zou gehuldigd worden voor zijn hele carrière. Nu is er dan toch een akkoord. "De organisatoren van de laatste veldrit van het seizoen ruimden een misverstand met de verantwoordelijken van het crossteam uit de weg", klinkt het in een persbericht. "We zijn blij dat we de komst van onder meer Wout Van Aert, Rob Peeters, Jens en Joeri Adams en Yannick Peeters kunnen aankondigen. Ook de geplande huldiging van Niels Albert vindt gewoon plaats."

De wedstrijd van Oostmalle maakt niet langer deel uit van de bpost bank trofee maar vond in Sporting Telenet een nieuwe partner die instaat voor de rechtstreekse uitzending van het evenement. Voor de gelegenheid maakt Telenet het bekijken van het sportkanaal uitzonderlijk zelfs gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.