Puck Moonen stelt zich vragen bij “eigenaardige beweging” van Corné van Kessel tijdens cross: “Mag zoiets ongestraft?”

rv

Op sociale media circuleren beelden van een opmerkelijk manoeuvre van Corné van Kessel tijdens de Superprestigemanche van gisteren in Hoogstraten. De Nederlander van Telenet Fidea Lions gaf het achterwiel van Michael Vanthourenhout -al dan niet bewust- een stevige duw, waarna de fiets van de West-Vlaming over de afzetting vloog. “Mag zoiets ongestraft?”, vraagt wielrenster Puck Moonen zich af. De wedstrijdleiding greep alvast niet in. Vanthourenhout finishte uiteindelijk pas als twaalfde. Van Kessel werd knap derde.
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Nys

  Dat ze eens stoppen met dit soort belachelijke schuine kanten, dit is geen cyclocross meer, eerder ballet. Er gaan nog renners hun enkels breken. En haal gerust de balken er ook maar uit, levensgevaarlijk

 • Gaston D'hont

  ik neem aan dat het bergaf was en veel modder,maar als je iemand ziet vallen en je bent sportief wacht dan twee seconden en stamp de andere fiets niet over de draad,want het kalf was toch al verdronken.voor het geld moet je het niet doen

 • Eduard Dierckx

  Niets aan de hand hier, gewoon een automatische reflex wanneer het wiel voor hem ineens opkomt, reed daarvoor met het hoofd naar beneden en beschermde zichzelf in een flits.

 • alfons Detemmerman

  Als je voor Nys rijdt mag er al iets meer

 • Ricci Latte

  Michael Vanthourenhout was daar deftig aan het klossen en hield de andere gewoon op! Ik zie er geen graten in hoor...